Lana Dramićanin se petnaestak dana odmarala i provodila u Majamiju sa dečkom Ajmanom. U Gradu poroka Lana je proslavila i rođendan, a dragi joj je tom prilikom poklonio "Šopardov" sat vredan dvanaest hiljada dolara. No trošenju i kupovini tu nije bio kraj. Sa Lanom i Ajmanom u Majamiju je boravila i njegova mlađa sestra, koja inače studira na Harvardu. U "Bal Harbour Shopsu" na krpice i kozmetiku Lana i Ajmanova sestra potrošile su još nekoliko hiljada dolara. Šta reći do – ima se, može se! Štaviše, ko god je izdvojio nekoliko dana za posetu ovom američkom savršenstvu, ne krije oduševljenje bezbrojnim mogućnostima koje pruža ova fabrika zabave koja turistički polako postaje slavnija i od Los Anđelesa i Las Vegasa.
Seksepilna voditeljka, koja nije parti manijak, ovoga puta napravila je izuzetak i neretko sa dragim zoru dočekivala u diskoteci "Cameo", koja se proslavila po organizaciji rođendana slavnih ličnosti. Interesantno je da je Lana na "Fejsbuk" okačila fotografije iz Majamija na kojima je sama. Ko još u Majami putuje sam! Upitali smo je zašto je to učinila kada znamo da nije putovala sama.

"Tačno je da sam se u Majamiju provela odlično sa meni dragim ljudima. Ne želim ničiju privatnost da remetim tako što ću njihove slike postaviti na ‘Fejsbuk’. Svako ima pravo na svoju privatnost! Evo, po prvi put ću za najtiražniji i najčitaniji magazin na našim prostorima priznati da sam zaljubljena u momka koji nije sa naših prostora. U Majamiju je sa nama bila i njegova mlađa sestra, koju sam sada tek upoznala i koja je stvarno jedno divno biće. Odmah smo našle zajednički jezik. Vidite da namerno ne želim da kažem njegovo ime, a sve je to iz razloga što želim da sačuvam našu privatnost. Iako se bavim javnim poslom, to ne znači da želim da i moj život postane javan. Osoba u koju sam zaljubljena nema veze sa medijima, već radi u jednom investicionom fondu. Ovo sam učinila iz poštovanja i prijateljstva sa vama. Mislim da je sa moje strane sve fer i korektno!"

Da Lana zaista živi na visokoj nozi, govori podatak da je u Majami putovala privatnim avionom, koji je u posedu fonda u kojem radi i koji će jednog dana naslediti njen dragi. Isti ili sličan aviončić Dramićanku neritko čeka i u sarajevskoj zračnoj luci.

 

Autor: Dejan Ešpek

Foto: Privatna arhiva