jelena-jovanovic-twitter-1389816628-428423

13. april 2014.

Pevačica Jelena Jovanović učešćem u rijalitiju “Farma 5”, u kojem je ušla u vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem stekla je mnogo fanova, koji je bezrezervno podržavaju. U poslednje vreme na pevačicinim profilima na društvenim mrežama mogu se videti brojne fotke sa pevačicinih nastupa, a izgleda da ona ne uzima ni dana predaha!

Fanovi su pozdravili sve što Jeca radi, i poslali joj pismo podrške, a ona im se zahvalila na Fajsbuku.

“Ti si neko ko ne traži previše, nego ceni ono što ima. Sama krčiš trnovit put prema uspehu i dokazuješ da si borac. Hrabra si, odlučna, istrajna, borbena, skromna, pre svega dostojanstvena. Čak i onda kada doživiš poraz, ne dozvoli da ti u očima zablistaju suze jer zli ljudi će se tome radovati kao svom uspehu”, piše u pismu.

pismo jeleni j

BkdPuVkIQAA3FXO
6.4.2014.

Jelena Jovanović u poslednje vreme može se pohvaliti brojnim angažmanima! Pevačicu je baš krenulo, pa svake večeri ima zakazane nastupe, ali je zbog toga strašno neispavana! Više puta se na svom Tviter profilu požalila kako ju je stigao umor, a poslednja fotografija koju je objavila pokazuje da joj je, kad nema kreveta, dovoljno udobno i sedište automobila.

Pevačica je objavila fotografiju na kojoj je prilegla u kolima i napisala “Klavijatura i ja u vožnji” . “Neću kafu, hoću da spavam”, požalila se drugom prilikom, ali je i odala da je donekle sama kriva za svoju neispavanost. “Umesto da spavam, ja razmišljam šta obući za nastupe”, napisala je ona.

BkX4Aw3IYAAsUTr

jelena jovanovi' tviter
02. april 2014. 19:33

Pevačica Jelena Jovanović koja je u rijaliti šouu “Farma 5” ušla u vezu sa odbojkašem Edinom Škorićem, požalila se pratiocima na Tviteru na svoj karakter! Jelena je ranije priznala da lako plane, ali se i brzo stiša, a to što je impulsivna i ishitreno reaguje ranije joj je pravilo probleme u vezi. Naime, bivša Farmerka je u trenutku besa jednom čak i okončala vezu sa sportistom, ali kako je tada rekla za SCANDAL! razlog je bilo njeno burno reagovanje na svađe. “Na Farmi smo živeli jednim životom a sada je sve OK: Nekoliko puta smo se svađali, ja sam temeperamentno reagovala ali smo sve brzo rešili i sada je sve OK!”, rekla je Jelena.

Ne znamo da li joj je ovoga puta temperament doneo problema u vezi, ili je nešto drugo u pitanju, tek Jelena se požalila “Najgori karakter koji sam upoznala je moj”, a pratioci su joj uputili reči podrške. Ako je i bilo turbulencija, sigurni smo da će ih Edin i Jelena brzo rešiti, a pevačica je takođe priznala da bi zbog ljubavi uradila stvari na koje nije ni pomišljala.

jelena tvit

jelena jovanovi' tvit

hello_293_1_5951

28. mart 2014. 13:45

Nakon što su ih paparaci uslikali kako srećni izlaze iz Doma zdravlja proširila se vest da će Farmerski par Edin i Jelena možda postati roditelji. Fanovi su bili oduševljeni vešću da će pevačica i odbojkaš dobiti prinovu, ali njihova sreća je bila kratkog daha – Škorić je brže-bolje napisao demant na svom Fejsbuk profilu.

“Dobro jutro dobri ljudi! Za dobar dan evo jedan demant na brzinu: Jeca nije trudna i novine pišu svašta. Provedite dan nasmejani i srećni sa ljudima koje volite”, napisao je Edin.

Podsetimo par je “lažnu uzbunu” imao još na Farmi – kada se Jelena požalila da je zabrinuta jer joj kasni menstruacija, Edin joj je tada odgovorio da “će moći to da ga pita za dva meseca” (pročitajte OVDE)

star_90_12.12.2013_595 (1)

Pevačica Jelena Jovanović i bivši odbojkaš Edin Škorić u turbulentnoj su vezi još od “Farme 5”, a izgleda da će usko da podignu ljubav na viši nivo.

Naime, Jelena je nedavno bila u Domu zdravlja Rakovica dok je Edin nervozno čekao ispred. Pevačica se neko vreme zadržala, ali njen partner je sve vreme uznemireno čekao. Sve ovo snimila je ekipa “Paparaco lova”.

Nakon nekoliko minuta Edin je otišao po svoju dragu, a oboje su nasmejani izašli napolje i počastili se obilnim obrokom. Tačan razlog pevačicine posete lekarima i njihova raspoložena lica nisu poznata, ali sudeći po njihovoj rekaciji moguće je da će uskoro imati i prinovu, šta god da je saznaćemo što pre.

450935_jelena-jovanovic-i-edin-skoric_f

Izvor: Blic
Foto: Life Content