Iako iza sebe ima zavidnu karijeru i nosi titulu kraljice narodne muzike, privatan život Lepe Lukić je sušta suprotnost tome. Pevačica ne krije da nije srećna i ispunjena zbog toga što se nije ostvarila u ulozi majke, i to je ono za čime pati ceo život.

Upravo je zbog toga nedavno doživela nervni slom u “Parovima” kada su joj pomenuli nerođenu decu…

Iza svega krije se jedna vrlo tužna i potresna priča koju je zvezda narodne muzike godinama krila od javnosti, ali u sebi je duboko patila i njeno kajanje neće proći sve dok je živa.

Zbog greške lekara više nikada nije mogla da ostane u drugom stanju, pa je život posvetila sinu svog brata i njegovoj deci. Međutim, činjenica je da to nije dovoljno za potpunu sreću koju majčinstvo nosi.Za nju je posle toga nastao pravi pakao.

Lekari su se borili za njen život. U bolnici je provela skoro dve nedelje. Plakala je svaki dan, a upala je i u tešku depresiju. Bila je mlada i žarko je želela da ima bebu.

Često je umela da kaže: “Bolje da sam i ja umrla”, ispričao je jednom prilikom Lepin blizak prijatelj.

Kako se prvo pričalo, Lepa Lukić nije mogla da se ostvari u ulozi majke iz zdravstvenih razloga, a njen bivši suprug Vlada Perović je svojevremeno potvrdio da je uzrok tome greška lekara prilikom abortusa.

“Ona je svoju tugu sakrila za javnost, a u sebi je duboko i iskreno patila. Dugo je sebe krivila zbog svega, nosila je krivicu na duši godinama. Nadam se da je uspela da se izbori sa tim i da je oprostila sebi”, rekao je Perović ranije za “Stars” i dodao kako mu je život sa Lepom uprkos svemu bio prelep.

“Pevala sam godinama
i družila se sa vama
al’ osta suza na mom licu
što ne rodih naslednicu…”, samo je deo teksta ove autobiografske pesme

“Kada sam bila na vrhuncu slave, na dve godine sam se povukla i pokušavala da kod lekara nešto promenim da bih dobila dete. I nisam uspela. Kasnije sam se pomirila sa sudbinom. Tek u kući ‘Velikog brata’ podsetili su me na to”, rekla je Lepa 2010. godine u intervjuu za “Press”.

Lepa Lukić učestvovala je u nekoliko rijalitija, a trenutno je u “Parovima”. Dok je jedni podržavaju, drugi osuđuju ovaj njen postupak govoreći da joj to nije trebalo. Kako je i sama rekla, u rijaliti je otišla da bi pokazala da je žena iz naroda.

“Htela sam sebe da preispitam da li u ovim godinama mogu da trpim da mi neko naređuje, da ne spavam preko dana. Jer ceo život radim ono što hoću. Svi su mislili da Lepa samo peva, a ja sam dete sa sela koje nikada nije zaboravilo da radi sve kućne poslove”, izjavila je Lepa, koja je osim “Parova” učestvovala i u “Velikom bratu” i na “Farmi”.

SvetSvet