Iako se već danima šuška da se Dado Polumenta tajno oženio, prava istina je da je on danas, tačno u podne, izgovorio sudbonosno “da” svojoj izabranici, Selmi Mekić. Fotografije koje su se noćas pojavile, zapravo su napravljene na devojačkoj večeri, dan pred venčanje.
Kako portal Svet.rs ekskluzivno saznaje, njih dvoje venčali su se u Novom Pazaru, a kum popularnog pevača bio je njegov najbolji prijatelj i menadžer, Edo. Dadova porodica došla je iz Švedske i Švajcarske, kako bi zajedno sa njim proslavili najsrećniji dan u životu, a venčanju je prisustvovao i njegov sin Dorijan, koji je veče pred svadbu očevoj izabranici doneo ogroman buket cveća, iza kog se mališan nije ni video, te su se gosti šalili, nazivajući ga “buketom koji hoda”.
Dadova izabranica, Selma, rođena je 1990. godine i radi kao veroučiteljica. Bila je veoma omiljena među decom kojoj je predavala, te su svi tužni što se, nakon udaje, seli sa mužem za Beograd.
Mi smo se čuli sa Dadom odmah nakon venčanja, kako bismo mu čestitali i čuli njegove utiske.
“Hvala vam na čestitkama. Iskreno, od srca bih svima poželeo da nađu sreću kakvu sam našao ja. Čovek tek kada pronađe svoju drugu polovinu, počne da razmišlja onako kako bi trebalo i da na svet gleda pravim očima”, rekao je, a na pitanje zbog čega je krio od javnosti da se ženi, odgovara: “Nisam krio, ali nisam ni objavio na sva zvona. Venčanje je intimni čin i želeo sam da oko mene u tom trenutku budu porodica i prijatelji, svi naši najmiliji. Nisam želeo pritisak javnosti. Svojim izborom se ponosim i smatram da sam pronašao ženu koja je idealna za mene.”
Mi im čestitamo i želimo da još dugo budu srećni i nasmejani, kao što su i danas.


Autor: Svet.rs
Foto: Fotografski studio FOTO LIK, Novi Pazar