Poslednja oktobarska nedelja donosi pravi premijerni obrt, zato budite uz TV Pink i vašu omiljenu emisiju o poznatima, “Premijera-Vikend specijal”.

Ana Nikolić će, samo na kratko, obaveze oko ćerke Tare zameniti razgovorom sa premijernom ekipom – uživo, po prvi put posle porođaja, pevačica će govoriti o roditeljstvu, ali i o poslovnim planovima i povratku na javnu scenu.

Ove nedelje biće prikazana prva sezona Premijerne telenovele, a u glavnim ulogama su javne ličnosti iz najpoznatijeg ljubavnog trougla na estradi.

Nemanja Vujičić je posetio Novi Pazar i u svojoj rubrici “Odakle se sele” donosi do sada neotkrivene detalje iz detinjstva Emine Jahović Sandal.

U ovoj epizodi “Premijera-Vikend specijala” po prvi put premijerni tim poznatima meri pritisak, ali ni to nije sve!

U priči nedelje, ekipa emisije “Premijera-Vikend specijal” uputila se u Tuzlu, kako bi saznali u kakvom je stanju Sinan Sakić, koji se već danima u tuzlasnkoj bolnici bori za život.

Katarina Nikolić će ovo nedeljno popodne provesti u domu Isidore Bjelice, a u studio kod Tijane Price i Ognjena Nestorovića stiže Boško Jakovljević.

Prava zabava je u “VIP taksiju”, jer ulicama Beograda patroliraju Maja Nikolić i Emir Aličković iz “Lapsus” benda, a u estradnom kvizu oprobaće se Nikolija Jovanović i Sandra Afrika.

Nedeljna kafa lepša je uz premijerne priče, zato se udobno smestite da zajedno ispratimo oktobar u emisiji “Premijera-Vikend specijal”, u nedelju, 29. oktobra, uživo od 14 časova, samo na TV Pink!

Svetsvet