big-naslovna
TC BIG i magazini Lepota i zdravlje i JOY i ove godine potrudiće se da svim damama koje 8. marta posete ovaj tržni centar naprave naročit ugođaj. Pored dodatnih sniženja koje će svakoga odobrovoljiti tokom kupovine za 8. mart, posetioce očekuje i bogat program za sve generacije.

U sklopu dečije igraonice ukrašavanja medenjaka, najmlađi posetioci BIG centra imaće prilike da naprave najslađe i najoriginalnije poklone za svoje mame, bake i sve njima drage žene. Nakon zabave za najmlađe i najslađe, članice Joga saveza Srbije imaće svojevrsni performans na glavnoj bini i zanimljivu radionicu o jogi, kao i o tome kako se uspostavlja ravnoteža u životu.

Tokom celog dana svi posetioci BIG centra moći će da se potpišu na specijalno dizajniranu tablu i na taj način podignu glas protiv nasilja nad ženama koje je, čini se, u još većem porastu. Pored toga, organizacije “…Iz kruga” i “SOS ženski centar” promovisaće i mobilnu aplikaciju “Bezbedna”, koja je namenjena svim ženama.

U sklopu književnog kutka svoje romane promovisaće Jelena Bačić Alimpić, a uz to će i potpisivati knjige svim zainteresovanim posetiocima.

big1

Poseban segment zauzima “BIG Makeover za moju omiljenu ženu“, u sklopu kog će tri žene koje su pobedile na onlajn konkursu dobiti kompletni mejkover – od garderobe, preko šminke i frizure pa sve do večere u jednom od novosadskih restorana.  Svi zainteresovani mogu prijaviti svoje majke, bake, drugarice, komšinice i ostale “žene-heroje” od 1. marta na sajtu www.lepotaizdravlje.rs. Potrebno je navesti zbog čega je prijavljena žena posebna, redakcije magazina JOY i Lepota i zdravlje odabraće tri najoriginalnija odgovora, a predložene žene obradovati mejkoverom.

Magazin JOY poziva svoje čitateljke da 8. marta dođu u BIG u svom najboljem street izdanju, a žiri sačinjen od modnih urednika i stručnjaka odabraće najbolje i objaviti njihove kombinacije u štampanom izdanju JOY-a.

Na kraju dana posetioce očekuje zabavni igra „Obuci BIG lutku“. U celom tržnom centru nalazi će se obeleženi odevni predmeti i zadatak prijavljenih jeste da naprave najbolju odevnu kombinaciju i obuku BIG lutku! Po izboru stručnog žirija, stilista najbolje obučene lutke dobija nagradno putovanje.

A do tada pogledajte kako je prošle godine protekla ova manifestacija…

big2

big3

big4

Izvor i foto: Svet.rs