Pevačica Ana Nikolić je, kako prenose mediji, pre dva meseca uplovila u ljubavnu vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom. Ana je novog izabranika upoznala prošle godine kada je došao u njen stan da joj popravi bravu i ugradi nova vrata.

Novog izabranika upoznala je prošle godine!

Naime, Anin novi dečko je vlasnik firme koja se bavi prodajom i ugradnjom sigurnosnih vrata, a upoznali su se mnogo pre nego što je pevačica uplovila u vezu s njim.

Nadežda Biljić hitno hospitalizovana! Lekari spasavali bebu!

– Ana i Boško su se upoznali pre nekoliko godina posredstvom zajedničkih prijatelja i nisu se više videli nakon tog susreta. Tek nedavno su se ponovo videli, a njihov susret je bio slučajan jer je Ana angažovala Boškovu firmu da joj promeni ulazna vrata i ujedno promeni brave na sobnim vratima. Tom prilikom je i on krenuo s majstorima na teren kako bi nadgledao radove i kako bi se postarao da sve prođe kako treba – kaže izvor i objašnjava da se pevačica iznenadila kada je videla svog poznanika na vratima.

– Ani se najviše dopalo to što je vlasnik firme, a sa svojim majstorima odlazi na teren i nadgleda radove i što se ne libi da popravlja brave i namešta vrata, umesto da uživa u direktorskoj fotelji. Posle njihovog prvog susreta, poverila se drugarici da baš takvog muškarca želi pored sebe i da nikada nije videla tako vrednog i sposobnog čoveka – otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da su simpatije bile obostrane, tako da je njen novi izabranik posle prvog susreta vrlo brzo inicirao i drugi.

Slavica Ćukteraš voli zauzete momke? Pokazala gole grudi bivšem dečku Tanje Savić, a sada bacila oko na Petra Strugara?

Sreća prati hrabre!

– Pošto je imao Anin broj, Boško joj je vrlo brzo poslao poruku da bi voleo još jednom da je vidi, ali na nekom drugom mestu. Tada ju je i zvanično pozvao na prvi sastanak, a Ana je pristala bez razmišljanja jer nije želela da propusti takvu priliku. Posle prvog dejta, sve vreme su bili u kontaktu, a pošto Boško živi u Crnoj Gori, stalno je dolazio u srpsku prestonicu kako bi se viđao sa Nikolićevom – kaže izvor.

Anin novi dečko velika joj je podrška ovih dana kada vredno radi na novom albumu.

View this post on Instagram

🌴🌞👙 @dharma.beachwear @infinityfatloss 💊

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial) on

Ana Nikolić je iza sebe ostavila težak period, pun uspona i padova. Borila se sa sobom, kilogramima, osudom javnosti, nerazumevanjem. Sve se to odražavalo na njeno zdravlje, a ona nije znala kako da izađe iz začaranog kruga.

Snežana Đurišić razbesnela članove žirija! Dobila veća ovlašćena pa postala trn u oku!

Kada je Ana konačno odlučila da uzme svoj život u svoje ruke, sreća joj se osmehnula.

Dovela je liniju do savršenstva, uradila je album, snimila spotove i našla ljubav…

Ima li šta lepše?

SVETinstagram prinscreen