svetlana-ceca-raznatovic-zr-29

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović u petak je prvi put u karijeri imala nastup u Londonu, gde je napravila spektakl za pamćenje koji će i njoj, ali i njenoj publici dugo ostati urezan u sećanju. Ceca je prva srpska zvezda koja je nastupila u dvorani ”Troxy” u kojoj su pre nje svoje koncerte održale neki od najvećih svetskih pevača.

Pevačica je u britansku prestonicu otputovala u društvu sina Veljka i sestre Lidije, a društvo u Londonu im je pravila Cecina prijateljica Marijana Mateus.

Odmah nakon koncerta Ceca je otkrila da je malo falilo da zaplače od svih vrisaka i ovacija koje je dobila od svoje verne publike.

cearr

“Koncert je bio emotivan, energičan, ja nisam stala, ne znam ni koliko sam pevala. Ovakvi koncert se nikad ne zaboravljaju, oni ostaju uvek urezani u sećanju. Ja sam se trudila da moja publika koja je toliko godina čekala da dođem u London bude zadovoljna, da ode sa mog koncerta srećna. Stvarno sam euforična i presrećna. Za mene ne postoji bolji poklon i bolja nagrada nego kad imam ovakav koncert i kad osetim ovoliku količinu ljubavi koju sam večeras dobila od moje publike. Sve to je moglo da se vidi i čuje, a od svih tih ovacija i vrisaka sam počela da se ježim i malo je falilo da zaplačem. Sada sam potpuno pod adrenalinom, sva sam euforična. Jedva sedim na stolici, sada bih skakala od sreće”, rekla je Ražnatovićeva za emisiju Premijera i dodala:

Ja se posle ovakvog koncerta gde nisam stala uopšte ne osećam umorno. Ta pozitivna energija dala mi je snagu i vedrinu”.

Jedan od najemotivnijih trenutaka na koncertu svakako je bio kada je Ceca zapevala pesmu ”Zajdi zajdi” ogrnuvši se srpskom i makedonskom zastavom.

cecaaarttt

Za najveću balkansku zvezdu organizatori su spremili i luksuzan apartman u kom je odsela tokom boravka u prestonici Veliki Britanije, a on je izgledao ovako:

cecaaa

premmm

tryyy-768x425

svet.rssvet/printscreen