Od ulaska Ermina Pašović u rijaliti „Zadrugu 3″ slobodno se može konstatovati da je doba mira prekinuto za Gagija Đoganija. Detalje njihovog odnosa pre ulaska u popularni TV format niko do kraja nije saznao niti su oni izneli sve pred milionski auditorijum, ali kako vreme odmiče, sve tajne izlaze na videlo.

Đoganijev dobar prijatelj odlučio je da progovori o snimku kojim Pašovićeva navodno drži Gagija u šaci. Sagovornik tvrdi da se Ermina ustremila na Đoganija odavno, a da njen teror nad njim neće prestati dok ne ispuni svoj pakleni plan.

“Ermina se još davnih dana nameračila na Gagija. Spremna je na sveineće stati dok ne ispuni cilj”, otkriva Gagijev prijatelj i priznaje da i on, takođe, malo zna o odnosu ovo dvoje zadrugara.

“Čitav odnos između Mine i Đoganija je obavijen velom misterije. Bili su zajedno, to je jasno, pomagala mu je, bilo je priče čak i o braku”, otkrio je sagovornik.

Đoganijev prijatelj otkriva da mu se Ermina nikada nije dopadala, a da Gagi, po njegovom mišljenju, nije bio nikada zaljubljen u nju, već da je bio s njom kako bi se zaštitio od ucene.

“Gagi nam je milion puta govorio o svojoj devojci, kasnije ju je predstavljao i kao buduću verenicu, a onda je došao i trenutak za upoznavanje. Pašovićeva mi se nikako nije dopadala, bilo je svima jasno da ona igra neku igru. Moj drugar Gagi bio je zaslepljen njom, ali to nije bilo ljubavno slepilo. Plašio se Ermine, a ubrzo sam saznao izbog čega”, ističe sagovornik.

svetsvet, instagram