Emina Jahović je jedva čekala da se situacija oko korana virusa stiša kako bi mogla sa sinovima da dođe u Srbiju, ali i da odu svi zajedno na letovanje.

EMINA NE MOŽE VAN ZEMLJE!

Međutim, kako piše novi STAR, njen bivši muž Mustafa, kako saznajemo, ne dozvoljava joj da do septembra napušta Tursku sa decom.
„Mustafa i dalje strepi od virusa, smatra da su se ljudi u celom svetu previše brzo opustili i pribojava se da zbog toga može da se desi novi talas covida 19! Emina mu je u jednom od razgovora pomenula da razmišlja da sa decom u avgustu ode na neku destinaciju van Turske, kako bi se opustili i uživali u letu, ali je on protiv toga. Rekao joj je da na to ovog leta zaboravi. Tačnije, da ne treba da napušta Istanbul jer virus još postoji i nije pametno da rizikuje”, priča izvor za STAR dodaje:

View this post on Instagram

#muskovisenemogu ? @milosnadazdin

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! MEGAEKSKLUZIVNO! NOVAK I JELENA NISU ZAJEDNO! Sve mu se smučilo! Psihijatar otkriva: Lunino ponašanje je posledica SILOVANJA! Bekuta NA LEKOVIMA! Veljko LJUT na Bikovića!

PROČITAJTE JOŠ: Viki Miljković u OPASNOSTI! Rak je PODMUKLA BOLEST!

PROČITAJTE JOŠ: Tanja Savić u OČAJU! Moli CECU! “Pomozi mi da VRATIM DECU!”

“Pevačica je pokušala da mu objasni da će u avgustu sve biti u redu i da će da gleda da ode negde na more, gde nema mnogo turista, ali Mustafa nije hteo ni da je sluša. ‘Ne možeš da izlažeš ni decu, ni sebe riziku. Najbezbedniji ste ovde, ima i ovde prelepih plaža, a i privatnih bazena gde možete da provodite vreme. Ljuti se koliko želiš, ali ne možeš sa decom da putuješ dok se totalno ne stiša situacija. Meni se ne dopada ni da nastupe zakazuješ pre septembra’”, otkrio je za STAR izvor blizak Emini i na kraju kaže:
„Emina ne zamera Mustafi jer shvata njegovu brigu, ali sa druge strane misli da on ipak preteruje i da će do avgusta ipak popustiti i dozvoliti joj da sa decom ode na nekoliko dana van Istanbula!”

SANJA ARSIĆ / STARINSTAGRAM