Nikola, sin Suzane i Vlade Perovića ne gleda Zadrugu i sve najgore misli o rijalitiju u koji je ušla njegova majka:

Zadrugu ne gledam, to zatupljuje ljude, po meni to gledaju ljudi koji nemaju šta da rade babe i dede, koga god pitam, niko ne gleda. Tamo ulaze samo debili, a mamu smo podržali jer je to njen izbor, njen život. Sestra i ja ne pratimo rijaliti i držimo se po strani, a majka svidelo se to meni ili ne, radi po svom. Moja sestra je stomatolog, ja sam teniski trener i plus radim sa ocem, imamo građevinsku firmu. Mene su zvali u Parove ali veruj mi, ne bih ušao ni za milion evra! Zamisli da mene koji sam deset godina trenirao tenis sa Noletom, on vidi u Parovima! Pa strašno! Kada smo Nole i ja igrali nisam verovao da će biti prvak sveta, ja sam ga pobeđivao par puta. Zajedno smo trenirali kod Jelene Genčić. Meni je Nole dao savet sada kad je dolazio da budem sparing partner ženama na turnirima i da se ne fokusiram na to da treniram decu. I sad zamisli da mu ja kažem E, ipak ću u rijaliti,” otvoreno priča Nikola i dodaje:

“Iskreno, ja Mikija gotivim, zanimljiv mi je. Meni je samo bitno da je moja majka dobro i da je ona zadovoljna. Suzana se sigurno neće udati za Mikija. Zamisli da mi se majka uda za Mikija iz Kupinova! Pa šta bi tamo radila? Sadila krompir? A ovamo je udata za Vladu Perovića! Ipak je moj otac nivo za razliku od Mikija.

Kada sam čuo da je ona sa Mikijem, ja sam izgoreo, hteo sam da ubijem Mikija! Pukao sam u sekundi, a onda me otac smirivao. Moj otac se sprdao sa mnom i sestrom, a ja sam bio baš u fazonu ubiću Mikija, prebiću ga. Nisam znao da li je ona normalna? Šta radi? Onda mi je tata rekao da je sve to šou biznis. Shvatili smo da je sve fora. Pa Vlada i Suzana su 35 godina u braku, neće se oni razvesti. Iskeno, što se mene tiče voleo bih da mi majka što pre dođe kući, ali je valjda zanimljiva narodu pa je zato tamo, ne znam. Kada je bila na Farmi ostala je skoro do finala, a proglašena je za najdosadniju osobu iz rijalitija”.

Inače, Nikola planira da se ove godine oženi pa voleo da mu majka što pre napusti Zadrugu. A možda se plaši da ona i Miki ne pređu granicu ”druženja”.

Tamara Matićsvet, instagram