Ona ga smara, a on je kulira

Pre nešto više od godinu dana Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tošić bili su u centru skandala. Naime, brzinom svetlosti se u medijima proširila vest da je Duško varao Jelenu sa beogradskom misicom, manekenkom i starletom Vladanom Railić.

View this post on Instagram

HAPPY N Y ????????

A post shared by ??????? ?????? (@___v.r_____) on

– Vladana i Duško su se viđali nekoliko meseci, a sve je počelo dopisivanjem na Instagramu. Usledili su skupi pokloni, večere, a završilo se zajedničkim putovanjima. Iako je veza bila tajna, oni su se, navodno, na javnim mestima ponašali kao pravi zaljubljeni par – ispričao je tada za Alo, izvor blizak Vladani i dodao: – Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije. Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan.

NOVI STAR! Tajni sporazum JK i Duška: Mora da je podmiri! Darkova svadba se OTKAZUJE, Ana se sveti! LUNA RASTAVLJA Anu i Davida! Bora sahranio živu babu!

Petar Strugar u dugovima zbog Milice?! Uložio 200.000 EVRA u kuću i bazen – Otkrivamo detalje!

KEBAČINA! Kebin mali hteo da BIJE Severininog menadžera! Ovaj POBEGAO!?

Bojana se nakon ovog natpisa oglasila u dnevnim novinama. Prvo se “femkala” i vadila da ne želi da komentariše njenu navodnu vezu sa Tošićem, da bi na kraju dala izjavu koja više potvrđuje, nego što demantuje pisanje medija. Vladana ne bi bila prva devojka koja je slavu i popularnost dobila “vezom” sa poznatom ličnošću, ali godinu dana kasnije, redakcija portala Svet.rs, došla je u posed poruka koje demantuju priču o “Manekenki koja je zavela oženjenog fudbalera”.

Naime, na osnovu poruka se jasno vidi da, pola godine nakon što se pisalo o njihovoj “vezi”, Vladana i dalje pokušava da se nabaci Tošiću, a da je on kulira. Manekenki nisu vredeli ni video, a ni obični pozivi. Ni na popodnevne, a ni na posleponoćne poruke, fudbaler se nje obazirao, već je krajnje kulturno odgovorio da se radi o grešci.

Kad smo već kod Tošića, on tada nije želeo da se oglašava u medijima. U stvari, tokom čitave njegove karijere rado je davao izjave samo na sportske teme, a svoj privatni život je čuvao za sebe. Oni koji ga dobro poznaju, znaju da ga je sve to povezivanje sa Bojanom užasno nerviralo i jedva se suzdržao da se ne oglasi i da sve to demantuje. No, stoički je izdržao.

Što se tiče Vladane, ona je sada u “novoj priči”. I, gle slučajnosti, opet je poznati muškarac u pitanju. Kako piše Stars, Vladana je otišla korak dalje i otvoreno se ponudila Lukasu jer bi se bez razmišljanja udala za pevača. Iz redakcije su je pozvali i onda sledi vrlo slično prenemaganje kao u slučaju sa Tošićem.

– Malo mi je nezgodno da o tome javno pričam, ali istina je da sam sa drugaricama pričala o Lukasu i priznala im da bih se udala za njega. Pevača sam imala prilike lično da upoznam, zapravo, sedeli smo zajedno u jednom restoranu i oduševila sam se kakvu energiju ima taj čovek. To je nenormalno koliko pozitivno zrači.

SVET.RSRAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM