Bez predaha,

pevala je u petak veče najpopularnija Novosađanka. Nataša Bekvalac napunila je u petak veče beogradsku “Štark arenu” i tražila se karta više. Sve je bilo u znaku ljubavi. I kostimi i igra i pesme.

Spektakularan koncert bio je kruna njene 20 godina duge karijere. Sam njen dolazak na binu izazvao je vrisku. Mala plava se spuštala preko pola “Arene”.

– Dobro veče, Beograde – poručila je okupljenim fanovima. – Da li ste mi dobro? Hoću da ljubav noćas bude jedini jezik kojim govorimo. Dobrodošli na “SOS za ljubav šou”.

Spektakl je počeo pesmom “Ja sam dobro”. A onda su se ređali Natini hitovi – “Ludak”, “Kraljica novih ljubavi”, “Milo moje”, “Najgora”, “Lave moj”…

Svaku pesmu pratila je posebna koreografija i grupa plesača. Poseban gost sa kojom je Bekvalčeva otpevala dve pesme bila je Emina Jahović. Uz “Gospodina”, pevale su i “Muško, više ne mogu”. Binu je na nekoliko minuta zauzela i njena sestričina Zoja, koje je potvrdila da im je muzikalnost u krvi.

Suze su se često slivale niz Natino lice. Posebno kada je pevala pesmu “Sine moje”, koja je napisana za njene ćerke.

View this post on Instagram

Nataša Bekvalac S.O.S. Za Ljubav i krtaca Arena!

A post shared by SVET (@svet_rs) on

– Hvala, Beograde, na najlepšoj noći koju sam ikad doživela u životu. Hvala vam što se opet osećam vrednom – poručila je Nataša Bekvalac na spektaklu.

Svet Svet