Voditeljka Dajana Paunović i producent Žika Jakšić kriju od svih da su se pomirili. Bivši supružnici proslavili su sinu Dušanu sedmi rođendan, a nakon toga su se sami ovdezli u nepoznatom pravcu. Upućeni kažu da Žika sve češće dolazi kod Dajane i da se kod nje poprilično zadrži.

„Oni kao da su se pomirili. Žika često svrati kod nje, odvede sina, ali nekad se baš i zadrži. Ranije nije tako često dolazio, a sada to bude dva, nekad i tri puta nedeljno. Dajana je sva nasmejana i srećna. Prosto se vidi da joj prija i kada pričaju telefonom. To nije neobično jer joj je Žika i posle razvoda bio podrška u svemu. Davao joj je savete za emisiju Svitanje, koju vodi na Pinku, a ona njemu komentare u vezi sa stajlingom i humorom u Nikad nije kasno“, kaže naš izvor.

Inače, Dajana je mlađa od Žike čak 24 godine, a u braku su bili punih sedam godina.

„Mi super funkcionišemo, nije to ništa zbog novinara. Imamo fenomenalan odnos. Velika smo podška jedno drugom“, objašnjava Dajana, a Žika, s druge strane, tvrdi da se oni nisu ni svađali: „Mi se nismo ni svađali, pa u tom smislu se nismo ni mirili. Mi smo u korektnim odnosima i oboje se trudimo da Dušan ne bude uskraćen za pažnju i ljubav oba roditelja. Nakon rođendana Dajana me je odbacila do mog auta jer smo svi zajedno došli njenim kolima.“

Neka vam bude, samo na kraju će ispasti da se niste ni razvodili.

svetsvet