Edo Fetić definitivno nema više ništa sa Draganom Mitar, a njegov drug iz Novog Pazara ispričao je za STAR da je on u stvari zaljubljen u Anu Korać! Edo je navodno Ani još pre godinu dana lajkovao slike na Instagramu, s namerom da je kontaktira i smuva!

DRAGANU NE VOLI, ZILHA MU NEĆE OPROSTITI, TAKO DA MOŽDA ANA…

„Edo ne oseća ništa prema Dragani, on se sa njom zaneo, to je bila samo strast i ništa više! Voli samo Zilhu, ali zna da mu ona nikad neće oprostiti, poznajem ga jako dobro. Inače sam siguran da je zaljubljen u Anu Korać i to odavno, zato su česte svađe sa Draganom i nastale. Pa, čim je David izašao, on se odmah približio Ani, otkriva Edov drug i nastavlja:

Po ceo dan sede, ćaskaju, pa u pogledu mu se vidi da je opčinjen sa njom, kao neko kuče. Mislim da i David to vidi, a ni Ana nije luda. Čak je i Dragana rekla: ‘Opet se zaljubio kao tele!’ Svi vide koliko je on opčinjen Anom i koliko je srećan što David nije tu. On njoj stalno priča šta sve ima, kako voli da putuje, kao da na tu kartu pokušava da je fascinira. Rekao joj je da će da kupi stan u Beogradu, a za taj plan niko ne zna, ni ja koji dosta vremena provodim sa njim. Ana jeste tip devojke u koju on može da se zaljubi, samo se bojim da će igranka početi napolju i da će on dati sve od sebe da je osvoji. Zameriće se Davidu, biće veselo!”, priča Edov drug za STAR.
„Možda bi se on Ani i dopao da ona nije u situaciji u kojoj jeste. Mada, Edo uvek dobije ono što želi, kada izađe i sve raščisti, možda i uspe da je smuva.. Mene više ništa ne može da iznenadi!”, iskren je drug iz Novog Pazara koji nije u kontaktu sa Zilhom!

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

 

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR