Pevačica Edita Aradinović glavna je vest na društvenoj mreži Tik-tok. Naime, jedan mladić je objavio snimak na kojem tvrdi da je pevačica izazvala udes i oštetila njegovu majku, a nakon sudara je pobegla sa lica mesta.

”ONA POBEGLA, A MI OVDE BLEJIMO KO IDIOTI”

„Verovali vi meni ili ne, ja sad stojim pored auta moje mame. Ja prolazim ulicom, šetam kuče i meni komšija kaže da je neko udario auto moje mame. Nasred ulice stoji ona pevačica Edita u belom mercedesu, cmizdri tu i plače kako je to auto njenog dečka. Likuša drami, drami… tu se napravio haos, skandal i produži devojka, mrtva ‘ladna ode. Krenula da plače, kaže: ‘ Ne mogu ja da platim 2.000 evra štetu’ i ode. I sad mi blejimo ovde ko idioti”, izjavio je momak čija je majka oštećena.

Pomenuti video je izazvao burne reakcije na društvenoj mreži, a Edita je povodom ove situacije za Srpski telegraf izjavila:

„Pogledala sam njegov Tik-tok i deluje mi da mališa traži publicitet. Imala sam malo čukanje, dogovorila sam se s ljudima, platila. Čula sam se i sa njegovom mamom, sve pet. Nema razloga za pravljenje frke”, rekla je pevačica ne otkrivajući detalje udesa.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SVETRajko Ristić