Zilha Karišik posljednjih dana je glavna tema u medijima, posebno među onom publikom koja prati dešavanja u realitiju “Zadruga”.

Zvezda filmova za odrasle ODLEPILA na Sandru Afriku! Dopisuju se i kuju planove!

Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…

Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

Edis nema granice!

Javnosti je tek pre nekoliko dana postalo poznato to da Zilha ima dve rođene sestre.

Na Instagramu ima tek nekoliko zajedničkih fotografija, a mnogi se pitaju i zašto tako malo?

Možda to i ne bi bilo toliko čudno da po gradu ne kruže razne priče. Jedna od njih je i da je jedna od sestara dovedena u vezu ni manje ni više nego sa Edisom Fetićem.

Taman kada smo pomislili da je Edis dotakao dno svojim lascivnim ponašanjem u Zadruzi, saznali smo od izvora bliskog upravo njemu da i od goreg ima gore.

Navodno, Edis je pokušao da smuva jednu od Zilhinih rođenih sestara!

Kako navodi izvor, Edis je startovao sestru u njegovom i Zilhinom domu!

– Ona je često odlazila kod njih, dešavalo se i da prespava. Malo po malo, Edis je bio sve opušteniji u njenom društvu, a kako je i sam priznao, oduvek je imao izlete sa raznim ženama, te je sada pokušao da smuva i svastiku! Međutim, zgrožena njegovom smelošću i njegovim ponašanjem, sestra je izričito odbila da ima bilo šta sa njim! Od tada je prestala da posećuje sestru i zeta, jer nije želela da sebe dovodi u neprijatnu situaciju! Upravo ta sestra i nije iznenađenja činjenicom da Edis sebi dozvoljava sve to sa Draganom Mitar, i to na jednoj tako gledanoj televiziji! Taj čovek je razočarao i najrođenije! Pitanje je šta će mu posle svega ovoga ostati i ko će stati iza njega kada se završi ovaj rijaliti!

SvetPrinscreen