Ognjen_Amidzic

Voditelj Ognjen Amidžić ne može da preboli smrt svog najboljeg prijatelja, glumca Marinka Madžgalja, koji je zbog teške bolesti prerano preminuo. Zato je rešio da na svoj način obeleži njihovo prijateljstvo i zajedničko druženje u bendu “Flamingosi”. Uradio je tetovažu ptice flamingos.

“Oduvek mi je bila želja da istetoviram flamingose. Razmišljao sam da to uradim još dok je Marinko bio živ, a sada je ta želja postala još jača. Taj flamingos ima značenje i veće od muzike. To je posebna ptica koja nosi egzotiku, asocira na udaljene predele. Sve to zajedno me nateralo da uradim tetovažu. Kada smo dali ime bendu, to je za Marinka i mene imalo poseban značaj”, kaže Amidžić koji otkriva da mu je supruga Danijela pomogla da izabere tetovažu ptice, koju je istetovirao na desnom ramenu.

Ognjen_amidzic_marinko_madzgalj-Foto-Janko-petkovic-1-660x953

“Ovo mi je četvrta tetovaža i neću odustati od tetoviranja. Meni se to dopada. Jedna od mojih tetovaža je posvećena je i Danijeli”, kaže Ognjen.

danijela i ognjen amidžic

Voditelj TV „”Pink“ otkriva za “Blic” da će televizijsku publiku u novoj sezoni tok-šou programa “Amidži šou“ iznenaditi novitetima.

“Sledeće nedelje startuje nova sezona. Bićemo drugačiji nego prethodnih godina. Nova scenografija, nove rubrike, a malo ćemo promeniti pristup gostima. Bićemo direktniji i zabavniji”, kaže Ognjen.

Star / hello