Džej Ramadanovski je pre tri godine operisao zaliske na srcu na jednoj privatnoj klinici u Beču i od tada mora da vodi strogo zdrav život, a sada je još oprezniji jer virus i dalje hara i može da bude koban po njega.

Džej otkriva: “Doktor iz Beča strahuje za moj život!

– Za sada sve dobro podnosim. Moj drug drži fudbalski klub Dorćol, pa idem svaki dan tamo da šetam, jer nema nikoga. Nosim masku i pridržavam se svih instrukcija. Posebno me je obradovao poziv iz Beča od doktora Gremela koji mi je operisao srce 2017. godine. Ja tamo idem redovno na kontrole, ali sada zbog situacije ne mogu da putujem, pa me je pozvao da vidi kako sam i kako se osećam, ali i da pita da li se pridržavam svih uputstava. Sada sam i cigarete maksimalno smanjio, pa mi je jedan prijatelj kompozitor rekao da mi je glas kao devedesetih i da pevam kao slavuj – otkrio je Džej za STAR i rekao da ga mnogo ljute ljudi koji šire laži o njemu i njegovom zdravstvenom stanju.

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Stefan u tajnoj vezi sa pevačicom Gabi Pejčev! Brena ljuta na sina!

PROČITAJTE JOŠ: Emina Jahović RAZOTKRIVANJE! Da li znate njeno PRAVO IME?

PROČITAJTE JOŠ: Sloba Radanović MOLITVA! Jelena mu oprostila i ponovo su ZAJEDNO!

Džej: “Sada sam pet puta zdraviji nego pre!”

– Moram još jednom da ponovim da sam zdrav i da sam dobro, pošto se u medijima stalno pojavljuje informacija da sam bolestan i u teškom stanju. Sada sam pet puta zdraviji nego pre. To poručujem svima koji šire te laži o meni. Inače, koliko se pazim i vodim računa o svom zdravlju govori i to što se od početka vanrednog stanja do Uskrsa nisam video sa ćerkama i unucima. Nisam želeo da dolazim u kontakt ni sa kim ni zbog sebe ni zbog drugih. Inače, u stalnom sam kontaktu sa Lukasom, Minom, Futom, Sašom Popovićem… Sa svima se čujem, pričamo, smejemo se i planiramo neko viđanje kada sve ovo prođe – rekao je pevač za STAR i otkrio da je sav zarastao u bradu, te da jedva čeka da ode kod svog brice da ga sredi.

JELENA VUJINOVIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR