Jedna od učesnica “Zadruge 2” koja je svakako podigla veliku prašinu javnosti jeste Dorotea Jovanović. Svojom lepotom i besprekornim izgledom oduševila je sve muškarce u Beloj kući, ali i one kraj malih ekrana.

Pošto su mnogi zadrugari već bacili oko na nju, pitali su njenu mamu Draganu Jovanović šta ona misli o potencijalnim momcima njene naslednice.

Ona  je odmah na početku razgovora otkrila da se njena ćerka veoma trudi da se snađe u okruženju u kakvom se nalazi, ali da će za nju to biti veoma teško, s obzirom na to da ne preferira žensko društvo.

Dragana je prokomentarisala i njeno druženje sa Adamom Đoganijem, za koga smatra da je veoma fin i dobar momak.

“Druženje sa Adamom mi se dopada, on je veoma fin dečko, vidim da na momente pokazuje i svoju ljubomoru, što mi se i ne dopada. Mislim da bi ona trebalo da bude malo jača, izleti to njeno detinjasto ponekad, ona je, u stvari, veliko dete. Nastala je tolika svađa oko krema… I kad su se mnoge devojke u sobi spremale za pistu, ona kao dete neko samo povremeno izviri, ali ja to volim kod nje. Ne volim da ona sazri, da bude zrela, volim to dete u njoj. Smatram da će do tada da ima sreću, to je ono što je održava”, rekla je majka lepe zadrugarke, a piše “Puls”.

S obzirom na to da je Dorotea otvoreno podržala Kristinu Kiju Kockar, a osudila postupak svoje cimerke Lune Đogani da bude sa oženjenim čovekom, pitali su gospođu Jovanović da li smatra da će doći do ozbiljnijih svađa između njene ćerke i Đoganijeve.

“Ja mislim da neće imati sukob ako Luna može da joj odgovori, ona neće ni sa kim da se svađa. Ona sa Lunom nije imala nikakv sukob, već je Kiju doživela kao jaku osobu, jaku ličnost, što bi svaka žena volela da bude. Meni da se onako nešto desilo (javna prevara), ja ne bih mogla tako da reagujem kao Kija. Vrlo malo ljudi bi moglo to da proguta, zažmuri. Preći preko toga je jako, jako teško. Ja to ne bih mogla. Samo kad zamislim koliko su im blizu kreveti bili, a o ostalim stvarima ne moram ni da govorim”,  bila je iskrena Dragana.

Pitali su je i da li misli da je još neki zadrugar pored Adama bacio oko na njenu mezimicu.

“Ne da mislim, nego ja to vidim, ja to znam. Muškarci kao muškarci, glumci su oni, naravno. Iskreno, ona o sebi nikada nije imala mišljenje “Ja sam najlepša”, već je sebe uvek gledala kao sve druge devojke, ništa posebno. Ja sam sinoć poželela da ima najmanje bodova i da izađe, za nju sam se prepala posle svađe sa tim kremom, lako je kad ima sagovornika da se rečima svađa, ali ovako… Ne sviđaju mi se momenti koji se dešavaju. Ona je i rekla, ne voli male ženske smisalice, nešto se dešava, to je stvarno glupo, neke glupe fore”, rekla je Doroteina majka.

SvetSvet