Đole Đogani i Vesna važe za jedan od najskladnijih bračnih parova, a njihov odnos mnogima je inspiracija.

Nedavno, otkrili su tajnu njihovog srećnog braka.

Iako često čujem da žene hvale izgled mog muža i da većina hvali činjenicu da izgleda kao mladić, nikada nisam osetila ljubomoru i u našem odnosu to ne postoji. Jedini sam svedok kako, koliko i na koji način Đole vodi računa o sebi. To je moje i nema potrebe brinuti o bilo čemu. Devojke i treba da ga hvale, a kako sam od njega mlađa, imala sam vremena da mu pokupim sve fore – rekla je Vesna, s čim se Đole složio.

Oženio sam se prelepom ženom i nikada nisam razumeo muškarce kojima to nije čast, već muka i problem. Ako ne mogu svojoj ženi da pomognem da bude sigurna u sebe, onda ne treba ni da je imam. Kada već odlučite da se oženite lepoticom, onda je volite toliko da svaki dan bude lepša nego prethodnog. Kada volite svoju ženu, ona će biti najlepša i za vas i za druge. Ko sa tim ne može da se nosi, ne treba ni da je ima – izjavio je Đogani.

Njih dvoje priznali su da je veoma teško uskladiti privatni i javni posao, ali da su međusobno podrškom uspevali u tome.

Kada smo ušli u brak, gledali smo gotovo isto na porodične vrednosti, posao, decu. Toliko dugo se bavim javnim poslom, da odlično znam šta donosi, a šta uzima. Sa Vesnom je oduvek bilo lako, budući da, ako nije mogla da me podrži, nije ni osporavala moje odluke i korake u karijeri. Smatram da smo opstali jer smo jedno u drugom uvek videli dobro i tražili načine da zajedno uradimo što bolje. Važno je imati partnera koji u svakom trenutku zna kako funkcionišete i kako sa vama da postupi u trenutku kad ni sami ne znate kako ćete sa sobom. Sve što smo uradili, uradili smo posle dogovora i zbog toga mogu samo da budem ponosan – rekao je Đole.

Vesna je priznala da je upravo on bio njen najveći oslonac od samog početka.

Kada stariji kažu da su kompromis, podrška i poverenje najvažniji segmenti braka, ipak to shvatimo tek kad u njega uđemo. Đole je neko ko štiti porodicu i iz porodice izvlači najbolje, čovek koji je tu da izvuče najbolje iz mene i onih koje najviše volim, a to su moja deca. Ne postoji lak brak i ne možemo ga izgraditi preko noći, ali ako izaberemo da ga gradimo poštovanjem i poverenjem, daleko je od teškog. Odrastala sam bez oca i celim bićem sam se borila za svoju porodicu. Moj suprug nije samo moj suprug. On je moj mir, moja sigurnost i najbolji deo mene – kaže Vesna i dodaje da je tajna njihovog braka nepostojanje ljubomore.

 

Verovali, ili ne, ja se spremim za deset minuta gde god da idemo i nisam od onih žena koje su u stanju da sate provedu u ulepšavanju pred izlazak. Ta uloga ipak je pripala Đoletu, kome često treba i više od sat i po, dva da bi sve bilo na svom mestu. On se tušira pola sata, zatim bira kombinaciju, maže kremice, jednu, treću, petu i sve ostalo što ide uz ritual. Kod nas u braku je sve obrnuto. Jednom sam čak merila, bilo mi je potrebno čitavih sedam minuta da se našminkam pred nastup, a Đoks je daleko od toga da će ikad moći da me stigne – zaključuje Đoganijeva.

Đole Đogani kod Ognjena Amidžića otkriva SVE o odnosu sa Lunom!

SvetSvet