“Đus mi je ukrao pesmu, mnogo je loš čovek! Samo gleda kako da nekog iskoristi i pokrade”, kaže DJ Kissko, i objašnjava kako je ostao bez pesme Opila me, koju je snimio u Đusovom studiju:

“Sa njim sam stupio u kontakt preko njegove oficijelne stranice jer sam hteo da snimim svoju pesmu, za koju sam već imao aranžman sa Jovanom Perišićem i Đusovim vokalima. Hteo sam i da se Đus pojavi mom spotu. Sve sam mu to objasnio i on mi je preko poruka tražio novac za pojavljivanje u mom spotu. Ja sam pristao na jedan iznos pošto je on lupetao neke nenormalne cifre, isplatio sam ga i tada počinje naša saradnja. Međutim, u toku snimanja pesme u njegovom studiju, koje je trajalo osam meseci, on je meni stalno tražio dodatni novac za razne izmišljotine, gluposti, iz dana u dan sve se vrtelo oko novca.

Sve sam mu platio pošteno, a on se na mene naljutio što sam naš ugovor slikao i postavio na instagram, na šta je Đus poludeo jer se na ugovoru videla njegova adresa stanovanja. On se očito krije od nekoga, nisu tu čista posla. Posle pet minuta ja sam taj ugovor skinuo, ali on me od tada stalno zove i preti mi svim i svačim, ponaša se prema meni kao pravi nasilnik. Uzeo je moju pesmu i objavio kao svoju pošto je on postao nosilac autorskih prava, bez dinara ulaganja. Ja sam ga tužio, a čujem da je i on navodno pripremio tužbu protiv mene. Hoće valjda da zaštiti svoju krađu.”

SvetSvet, Instagram