Dejan i Dalila Dragojević, diskvalifikovani učesnici “Zadruge”, nakon izlaska iz Imaginarijuma, ne prestaju da interesuju javnost. Nakon bega iz Bele kuće, danas su stigli u Beograd, te se Dalila tagovala u restoranu, ali ove reči koje je napisala digle su veliku pompu među fanovima, jer se stvorila sumnja da se oni vraćaju u rijaliti.

Dejan i Dalila se vraćaju na mesto zločina!

Podsetimo, nakon njihove diskvalifikacije, David Dragojević je ušao u “Zadrugu”, kao podrška svojoj devojci Ani Korać, ali je jasno da nisu još raščišćeni odnosi među braćom, a da li je to povod za povratak, videćemo.

Stefan Karić tugu za pokojnom misicom Dijanom lečio sa Anom Korać!?

Rada Manojlović prolazi kroz pakao! Maćeha joj otima kuću?!

Ana Nikolić završila na infuziji? Rasta pretrnuo od STRAHA, pa odmah doleteo u bolnicu!

Dalila je postavila na svom Instagram profilu stori:


– Bila si poziv, koji se ne odbija – napoisala je Dragojevićka na svom prvom storiju, pa se može protumačiti na više načina, a jedan od njih je da ju je nazvala i Velika šefica, kako bi se diskvalifikovani bračni par vratio na “mesto zločina”.

Vratimo film, Dalila Dragojević je sve vreme tokom boravka u Beloj kući “pljuvala” po istoj, žaleći se na tretman, odnos i nerazumevanje čelnih ljudi prema njoj i suprugu joj Dejanu.

Sve je kulminiralo nakon rasprave sa Miljanom Kulić, međutim, to je bila samo kap koja je prelila čašu.

Dalila i Dejan su samo čekali da se nješto desi kako bi imali opravdanje za svoj beg – mnogi su njihov postupak protimačili na ovaj način.

Dejan i Dalila konačno shvatili svoje greške?

Sledeći stori pokazuje da su u Beograd, što je Dalila označila na fotografiji.

Da li su to Dejan i Dalila rešili da zabibere čorbu Davidu i Ani? Ili se vraćaju jer su shvatil9i da nemaju toliko novca za plaćanje kršenja ugovora?

A možda su i ukapirali da ih nadmen stav neće daleko odvesti…

Ostaje nam da vidimo…

SvetPrivatna arhiva