Darko Lazić ne prestaje da bude u centru estradnih zbivanja. Sve već znate o njegovim nepromišljenim potezima, a još kad se dodaju problemi sa porodicom, prijateljima, sadašnjom ženom, nigde kraja mukama. Samo još fali bivša žena… Ali, i ona se pojavila.

DARKO TRAŽI ĆERKU, ANA TRAŽI PARE!

Ana Sević navodno je podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, za neplaćanje alimentacije. Pevač, navodno, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je dug sad već narastao na 900.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: Majin otac za NOVI STAR: Janjuš će morati da oženi Maju ili bolje da beži iz zemlje!

PROČITAJTE JOŠ: Dragana Mitar se VRAĆA MUŽU! Siniša joj OPRAŠTA Eda!

PROČITAJTE JOŠ: Sandra Obradović, SVET intervju: “Hoće da me SMESTI U LUDNICU!”

“Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem”, ispričao je izvor za Alo.

Da se i Darku ne sviđa šta radi njegova bivša žena piše SVET. Pevač ne može da prihvati činjenicu da njegova ćerka više vremena provodi sa Aninim izabranikom Danijelom Nedeljkovićem, nego sa sopstvenim ocem.
“Ana je zakonski staratelj male Lorene i normalno je da ona živi sa mamom i njenim partnerom. Ipak, Darku teško pada činjenica da njegovu mezimicu neko drugi vaspitava i uspavljuje, iako nema ništa protiv Danijela. Voleo bi da više vremena provodi sa ćerkom, ali Ana mu to ne omogućava. Ona ne može da uklopi Darkove želje sa svojim obavezama”, kaže za SVET dobro obavešten izvor.

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET i INSTAGRAM