To što se jedva kreće, ne sprečava ga vodi ljubav tri puta dnevno!

Top Gossip u novom broju donosi priču o “nestašlucima” Darka Lazića! Kako se izborio sa ucenjivačem i kako je reagovala njegova devojka Marina pročitajte u Top Gossipu.

Iako uvek postoje neverne Tome koje sumnjaju u sve, ovo je vrlo lako moguće jer je pevač poznat po vrlo burnom životu pre braka sa Anom Sević. Mnoge devojke iz dijaspore mogu da potvrde te priče. A i sam Darko je u svojim intervjuima uvek naglašavao da voli da eksperimentiše i da je perverzan.

– Volim perverzije. Ne nešto bolesno, samo ono što je u granicama normale.

Darko ne krije da mu je seks veoma bitan, pa koristi svaku priliku da vodi ljubav sa svojom partnerkom.

– Imam seks tri puta dnevno – ističe Lazić.

Darko Lazić: “Kupio sam ljuljašku za vođenje ljubavi!”

Folker voli da eksperimentiše, te je nedavno pazario zanimljivo pomagalo, koje je odmah isprobao sa svojom verenicom Marinom.

– Išao sam u seks-šop i kupio ljuljašku koja visi sa plafona. Ona služi za vođenje ljubavi. A seks je odličan i za gubljenje kilograma. Skinuo sam već više od 20 i ne planiram da se tu zaustavim – kaže pevač za  i dodaje:

KUPITE TOP GOSSIP! Milica moli Petra: “Napravi mi bebu”! Isplivao pornić Darka Lazića! Luna priznala: “Volim Marka, a on me izdao!” Ceca očajna: “Ne odvajajte me od unuka”! Dragana Mitar u Haosu: “Imam rak!”

S obzirom na to da je po tom pitanju veoma aktivan, pitali smo ga da li šara okolo i da li je nekada prevario Marinu.

– Nisam, a i zašto bih kada mi ona pruža sve što mi je potrebno. Zaista imam anđela pored sebe. Marina je divna osoba i odlična majka našem detetu. Kao i u svakom odnosu, i nama se desi da se ponekad posvađamo, ali je reč o takvim sitnicama da nisu vredne pomena. To su slatke svađe koje se još slađe završe – zagonetan je pevač.

Priznao i da je bio prevaren: “Osećao sam se kao go*no”

View this post on Instagram

🎶❤🎶

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

Darko priznaje da ranije nije imao toliko sreće sa ženama i da je čak bio i prevaren.

–  Saznao sam da je jedna moja bivša imala drugog u vreme dok smo bili zajedno. To me je zabolelo. Osećao sam se kao go*no. U tim teškim trenucima nisam pribegao alkoholu, jer me piće ne bi nikuda odvelo, niti rešilo moj problem. Sabrao sam se, shvatio da ja nisam to zaslužio jer sam joj sve u životu pružio i činio samo dobre stvari za nju. Ne bih da pričam o tome, niti da otkrivam o kome se radi… To je sve prošlost, a ja neću da se vraćam unazad. Živim u sadašnjosti i uživam – izjavio je Darko Lazić za Informer.

SVETRAJKO RISTIĆ