Čitavih godinu dana posle saobraćajne nesreće, Darko Lazić odlagao je operaciju bubrega koji gotovo da ne radi, ali izgleda daje došao trenutak da se i taj problem reši.

NOVI STAR! Šok slike: ANIN ŠVALER iz Dubaija otkriva sve tajne! Kijina mama ulazi da RASKRINKA Lunu i Anabelu! TRUDNA Miljana i Zola prose pare! Ilda i Goca POBEGLE u Krčedin!

Relja Popović UPUCAN u stomak! Hitno operisan – Lekari se borili za njegov život!

Miljana ponovo trudna?! Napravila LAPSUS pa se sve saznalo?! Progovorila o povratku u Zadrugu!

Darko Lazić je shvatio koliko mu je život ugrožen!

– Darku je nakon nesreće konstatovana delimična funkcija jednog bubrega, dok je drugi bio u redu. U tom trenutku to nije bila tragična vest i svi smo se nadali se da će uspeti da se oporavi. Naravno da bi se povratila funkcija bilo kog organa, treba mnogo vremena i truda, ali Darko Lazić nije neko ko može da se uredno pridržava terapije i da redovno posećuje lekare. Čim oseti da mu je bolje on radi šta poželi i više ne sluša nikoga. Baš sada kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su konstatovali da mu je bubreg znatno oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije pa su rekli da bi trebalo što pre da se operiše – kaže izvor za SVET i dodaje:

– Jedini problem je što lekari nisu sigurni da bi Darkov organizam mogao da funcioniše normalno sa samo jednim bubregom i zato su mu predložili transplataciju. Iako u početku nije hteo da se pomiri sa tom činjenicom, na kraju je odlučio da pronađe tim lekara i stručnjaka koji bi mu uradili presađivanje.

Darko je odlučio da operaciju uradi u Italiji, međutim, ne lezi vraže, izdešavalo se svašta od njegove odluke.

Korona virus je zahvatio skoro čitav svet, a Italija je jedna od najgore pogođenih zemalja. Tamo je trenutno situacija kataklizmična, te je iz tog razloga Lazić primoran da nađe alternativu, i upravo je izbor pao na Kubu!

Darko je krenuo sa svim pripremama, samo čeka da se situacija sa korona virusom smiri!

Svi njegovi bliskise nadaju da će se to desiti što pre, jer Lazić definitivno nema vremena za gubljenje. U pitanju je njegov život!

SvetATAImages