Foto: Nikola Tomić

Čitavih godinu dana posle saobraćajne nesreće, Darko Lazić odlagao je operaciju bubrega koji gotovo da ne radi, ali izgleda daje došao trenutak da se i taj problem reši.

Snežana Dakić se podvrgla REGENERACIJI vagine?! Internet PAO! (FOTO)

Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla!

Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit!

– Darku je nakon nesreće konstatovana delimična funkcija jednog bubrega, dok je drugi bio u redu. U tom trenutku to nije bila tragična vest i svi smo se nadali se da će uspeti da se oporavi. Naravno da bi se povratila funkcija bilo kog organa, treba mnogo vremena i truda, ali Darko Lazić nije neko ko može da se uredno pridržava terapije i da redovno posećuje lekare. Čim oseti da mu je bolje on radi šta poželi i više ne sluša nikoga. Baš sada kada je bio na operaciji smanjenja želuca, doktori su konstatovali da mu je bubreg znatno oštećen i da nema ni deset posto normalne funkcije pa su rekli da bi trebalo što pre da se operiše – kaže izvor za SVET i dodaje:

View this post on Instagram

👿a ja ju 👿

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on

– Jedini problem je što lekari nisu sigurni da bi Darkov organizam mogao da funcioniše normalno sa samo jednim bubregom i zato su mu predložili transplataciju. Iako u početku nije hteo da se pomiri sa tom činjenicom, na kraju je odlučio da pronađe tim lekara i stručnjaka koji bi mu uradili presađivanje. Još uvek se ne zna datum operacije, ali je odlučio da to bude u Italiji u istoj opersan. Iako je to veoma skupa intervencija, Darkov prijatelj iz Švajcarske ponudio se da plati sve troškove lečenja i novog organa tako da je porodica oslobođena brige da donira bubreg Darku. Naravno, svi su srećni zbog toga iako brinu kako će sve to proći i koliko će se čekati da se pravi bubreg pojavi – kaže izvor blizak pevaču za SVET.

Nedavno se pojavila informacija da je majka zadrugarke Tare Simov htela da donira Darku Laziću bubreg, ali je on navodno odbio ovu ponudu.

SvetSvet, Instagram