Nakon što se oporavio od nesreće Darko Lazić je rekao da više neće biti prisan sa svim kolegama, već samo sa onima koji su bili zabrinuti i našli mu se u nevolji.

NIKO MU SE NE JAVLJA NA TELEFON!

Međutim, pevač sada ima samo kumu Andreanu Čekić jer su ga se sve kolege odrekle i niko više ne želi da se druži sa njim.

„Darko je sam kriv što niko više ne želi da bude sa njim u drugarskim odnosima. Kolege koje su mu se našle posle njegove stravične nesreće su jako razočarane, jer se on nikom ne javlja na telefon, samo ako mu nešto treba, e tada zove. To je jedan od razloga, a drugi je i to što smatraju da se Darko nije opametio i da se opet igra sa sudbinom i bahati”, priča izvor za STAR!

PROČITAJTE JOŠ: Aleksandra Mladenović PODGREJALA STRASTI sa Urošem!

PROČITAJTE JOŠ: Snežana Đurišić, SVET intervju: “I među PEVAČIMA ima SIROTINJE!”

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Mob živi na BEVERLI HILSU! Zavirite u UNUTRAŠNJOST vile od MILION EVRA! (FOTO)

„Daću vam najprostiji primer sa Đanijem, ako je neko trčao i bio tu za Darka, to su Đani i Slađa… Večito ga je branio, pozajmljivao mu novac, podržavao, ma gledao ga kao sina, da bi se Đaniju desilo sada ovo sa pritvorom, a Darko mu ni poruku nije poslao. Isto se tako Milica Pavlović javno žalila da je ljuta na kolegu jer ga zove po nekoliko puta, pošalje i poruku da vidi kako je, a on joj ne odgovori. Da ne nabrajam ko se sve žalio na njega! Zato i neće više niko ni da čuje za njega, niti ikoga zanimaju njegovi problemi i gluposti koje pravi!”, kaže izvor za STAR za kraj dodaje:
I Darko je shvatio da ga kolege izbegavaju, ali se pravi blesav, pa još kaže kako on neće ni sa kim kontakt.”

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR