Darko Lazić nedavno je priveden i napisana mu je prekršajna kazna jer je vozio automobil iako mu je dozvola oduzeta! Inače, pevač je navodno seo za volan jer niko drugi nije mogao da vozi njegovog sina kod lekara, a poznato je da njegova verenica Marina ima dozvolu.

DARKO, DECU NEĆEŠ VIDETI!

Međutim, ona tog dana nije bila sa sinom i budućim mužem. To je, ako ćemo iskreno, itekako čudno, budući da se ne odvaja od deteta. U svakom slučaju, Darko će morati da plati dodatne penale, a već ih ima prilično kada je o saobraćajnim kaznama reč, možda čak i zatvor zaradi! Ali, ni tu nije kraj njegovim mukama!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI STAR! Marka stiže osveta: Gastoz dolazi sa prstenom da VERI LUNU! Starleta preti: Breni ću uništiti brak! KIJA u bolnici, sumnjaju na tumor! Popović u opasnosti!

PROČITAJTE JOŠ: Seka Aleksić RAZOTKRIVANJE! Prvi muž ZATVORENIK, napustila ga posle OPTUŽBE!

PROČITAJTE JOŠ: Anabela OSTAVLJENA! Andrej Atijas RAZOČARAN njenim ponašanjem!

Zatvor će, ako tamo završi, podneti nekako, ali udružene žene, bivšu i sadašnju, teško! Naime, Ana i Marina su, kako piše STAR, sklopile pakt i zapretile Darku!
„Ana je taman mislila da pošalje Lorenu kod Darka, međutim, priveli su ga, a sto puta mu je rekla da ne sme da vozi Lorenu bez dozvole! I on je ubeđivao da nikad ne bi seo za volan dok su deca u kolima, a ispostavilo se da nije tako. Ali je nije ubedio! Odmah ga je zvala i vikala na sav glas da je neozbiljan, da je u šoku kako posle svega što mu se desilo ne može da se smiri, da nije poenta samo da plaća kazne, ima dvoje dece, trenutno za pevače posla nema i ko zna kada će biti, a on se bahanališe”, otkriva izvor za STAR i dodaje:

„U trenutku dok je Ana siktala, Marina je bila pored Darka i sve je čula! Čak je uzela telefon i rekla Ani da je sto posto u pravu, a onda je zapretila Darku da će, ako se istog trena ne smiri i ne uzme u pamet, ostati i bez ćerke, i bez sina, ali i bez verenice”, kaže izvor za STAR.

SANJA ARSIĆ / STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR