Dara Bubamara nedavno se našla u samom centru seks skandala kada je, kako je kasnije objasnila, slučajno objavila eksplicitni snimak putem društvene mreže Instagram.

“Omaklo mi se. Jbg, stisnula pogrešno dugme”, poručila je ona tada putem pomenute društvene mreže: “Malo sam vežbala. Nek’ smo živi i zdravi”, poručila je ona uz emotikone koji plaču od smeha.

 

Međutim, kako je otkrila u jednoj emisiji, njenom bivšem suprugu uopšte nije smešno. Kako je izjavila, on je taj koji je kritikuje posle svakog porno snimka.

“Bude mu žao mene”, kaže Dara, koja je svesna kakvu to sliku može o njoj da napravi u javnosti: “I u pravu je”, dodala je ona.

Bez obzira na sve što ju je snašlo, Dara smatra da je dobar roditelj te da je za svog sina “pripremila teren” tako da ne mora da se muči kao što je to morala ona.

“Mislim da sam predivna majka, da divno vaspitam dete, ide u divne škole… Sve sam mu stekla u životu i neće morati da se muči kao ja”.

Što se eksplicitnog materijala generalno tiče, Dara priznaje da na taj način zaista ne pokušava da skrene pažnju na sebe.

“Meni se to stvarno sve slučajno dešava”, objasnila je ona, koja smatra da je najzgodnija žena na estradi “kada se gleda gola”.

S druge strane, u poslednje vreme joj se, priznaje, smučilo kada joj drugi muškarci šalju bezobrazne fotografije.

“Od nekih pojedinaca volim…” priznala je sa osmehom pevačica, koja još uvek ima neke svoje golišave fotografije u mobilnom telefonu.

Dara Bubamara zatim je nastavila put skandala koji su je snašli, te progovorila i o ratu sa Vladom Georgievim, koji je i te kako tresao estradno tlo.

“Čim me slika tamo po aerodromima i čim priča o meni non-stop kao navijen, znači da nešto ima. Ne mislim da je zaljubljen. Mislim da se loži na mene, pošto nikad nije mogao da me ima”, zaključuje Dara

SvetRajko Ristić