Veljko Ražnatović pre dva dana, 13. novembra, zvanično je verio svoju devojku Bogdanu Rodić (23), u njenoj proodičnoj kući!

Sin Svetlane Cece Ražnatović ispoštovao je sve običaje, a nakon što je kleknuo na ruku svoje izabranice stavio je skupoceni prsten.

Bogdana i Veljko u vezi su već 9 meseci, a mlada brineta važi za pravu lepoticu.

Bogdana pre veze sa Veljkom nije bila poznata javnosti, pa se o njenom privatnom životu malo toga zna. Bogdana je na sebi uradila sitne korekcije, u vidu povećanja usana i korekcije obrva, pa je sličnost sa periodom kada je imala svega 18 godina – velika.

Evo kako je Bogdana izgledala na svom punoletstvu koje je proslavila u Titelu, u Vojvodini, gde je odrasla:

Podsetimo, na veridbi Bogdane i Veljka bila je i njegova majka Ceca, kao i svi najbliži članovi porodice. Ceca je tom prilikom Bogdani poklonila skupoceni sat, a Bogdanina majka Danijela je nakon druženja sa Ražnatovićima rekla da je veridba bila prelepa.

“Ugostili smo Ražnatoviće u našem domu. Divni su svi i sve je divno proteklo, a najbitnije je da su naša deca srećna. Bogdana i Veljko se mnogo vole i odrasli su mladi ljudi, te donose sami odluke, a mi smo tu da ih podržimo svi zajedno. Verujem da ćemo biti srećna porodica”, rekla je Danijela Rodić.

Svetsvet, facebook