Una Čolić, starija ćerka pevača Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj osamnaesti rođendan, a sudeći po njenom Instagram profilu, pevačeva ćerka ne krije da voli šminku, izlaske i kameru.

“Ana me je VARALA, osećao sam se kao G*VNO!” Darko Lazić otvorio dušu!

Teodora i Anđelo žive zajedno? Isplivao dokaz da su opet u vezi?! (PAPARACO FOTKE)

O njenom životu se malo zna! Prvog muža ne spominje, drugog ostavila posle 45 dana!

Zdravko Čolić raste od ponosa!

Vrlo je popularna na Instagramu, a nedavno se pisalo kako ima ličnog šofera, stalno putuje i druži se samo sa decom poznatih ličnosti.

Ipak, izgleda da je i sa punoletstvom došlo vreme da dobije svoja kola i postane sama svoj lični šofer.

Evo čime rapolaže porodica Čolić i koliko je pevač spreman da izdvoji za svoju osamnaestogodišnju ćerku.

Ćerka Zdravka Čolića veoma je popularna na društvenoj mreži Instagram. Una Čolić važi za jednu od atraktivnijih devojaka na društvenim mrežama, a svakodnevnim fotografijama skreće pažnju javnosti.

Njen profil broji nešto manje od 20 hiljada pratilaca na Instagramu, a sa svojim fanovima voli da podeli svaki detalj iz svog života.

Često se mogu videti njene fotke sa putovanja na kojima uživa iz nedelje u nedelju, a nije joj strana ni garderoba poznatih brendova.

Tako je Una Čolić na fotografiji u automobilu izabrala markiranu torbu iz poslednje kolekcije koja iznosi 1.250 evra i bele patike koje koštaju 750 evra.

“Top”, “Dobra si”, “Prelepa”, samo su neki od hvalospeva koji su upućeni Uni na račun njenog izgleda.Podsetimo, Zdravko Čolić ima dve ćerke. Stariju Unu koja je napunila 18 godina i mlađu Laru koja ima 13 godina.

SvetPrinscreen