Svetlana Ceca Ražnatović  je nakon mnogo godina konačno privela  kraju sve radove u domu na Dedinju.

Pevačica je završila i poslednje radove, a to je postavljanje bazena, kako bi u letnjim danima uživala sa porodicom.  Uz pomoć arhitekte, Ceca je proširila bazen, a prostorijaje  dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, te fitnes prostorom.

Ceca je oduvek volela da ulaže u kuću jer smatra da je to mesto gde ima najviše mira i gde voli da provodi veći deo slobodnog vremena. Za vreme leta najviše voli da boravi na Kipru, a kada je u Beogradu uživa u porodičnom domu. Pre nekoliko godina Ceca je imala napravljen čitav projekat kako želi da proširi bazen i napravi manji SPA centar koji bi se nalazio u prizemlju vile. Nije ništa želela da prepusti slučaju, te je pored svega dodala i deo gde bi mogla da vežba kako ne bi morala da ide u teretanu kada poželi da se bavi sportom. Pre nekoliko godina započela je renoviranje, ali najveći problem predstavljali su majstori koji su odugovlačili radove. Zbog toga je Ceca bila primorana da promeni nekoliko majstora, a poslednjih meseci je bila odlučna da sve što pre bude završeno – objašnjava izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

-Pre nekoliko nedelja Ceca je uspela da se prepusti potpunom uživanju. Bazen, sauna, veliki džakuzi, prostor za masažu, deo u kojem se nalazi prostor za ulepšavanje samo su deo onoga što se nalazi u novom delu porodičnog doma. Više neće morati da odlazi kod frizera i šminkera, već će sve moći da obavi u porodičnom domu. Poseban dekor i pojedine stavke koje su oplemenile Cecin životni prostor uvezeni su iz inostranstva. Ceca nije žalila novac da sve dovede do savršenstva, a vodila se time da sve podseća na vile koje imamo prilike da gledamo u holivudskim filmovima – dodaje izvor i naglašava:

– Sve je upotpunila kristalnim lusterom koji posebno privlači pažnju zbog svog izgleda, ali i biljkama koje su ovom prostoru dale posebnu notu i sve izgleda kao u prestižnim hotelima.

Prvi koji je u luksuznom spa centru uživao bio je Veljko, pa se pohvalio i na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

Home sweet home 😊 #oporavak #killtime #swimmingtraining #May31st_imcomingforyou

A post shared by SERBIAN ACE 🇷🇸 Српски Ас (@veljkoraznatovic) on

svetsvet