Ceca Ražnatović odlučila je da progovori o aktuelnoj temi korona virusa i kaže da je poštovala sve mere zabrane okupljanja, te da se ni u jednom momentu nije osetila krivom zbog proslave koju je organizovala povodom rođenja unuka Željka.

„Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu nameru, a na kraju krajeva svako je došao na svoju odgovornost, i na turnir i na moju proslavu. Ali, pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje”, kaže Ceca za Hit Informer i dodaje:

„Strašno je to, a strašno je i ovo što sada rade Novaku! Čovek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Hrvatska, Bosna, Srbija. Nije ni u mojoj ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke.”

CECA:”POŠTOVALA SAM MERE, NISAM SEBIČNA”

„Nisam se osetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri kada je bila moja zabava u Beogradu je otvoreno nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa, održana je i utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da funkcionišemo. Nisam imala nikakve tegobe. Osećala sam se potpuno zdravo, ali sam se preventivno testirala zbog bebe. Jednostavno, bilo mi je bitno da Željko bude zdrav, nisam htela da rizikujem, jer nisam sebična”, zaključila je folk diva.

NOVI STAR! Ispovest Janjuševe ljubavnice: Napravio mi je dete i zbrisao! Romanina majka: Istina o pljački! KIJA sve otkriva o Ceci i JK! Popović pobegao iz zemlje, Suzana ostala sama!

SvetRajko Ristić/