Ceca i Karleuša se juče sastale na suđenju, a jedan detalj je hit!

Ceca i Karleuša se juče sastale na suđenju, a sledeće ročište je zakazano za 26. mart. Ovo bi, na prvi pogled, mogla biti bajata vest, jer ovo je već ko zna koji put da se njih dve sreću u sudnici. Sigurni smo da bi se od ove serije susreta mogla snimiti vrlo gledana TV serija. Šta vrlo gledana? Najgledanija.

Karleuša je stigla u sud nešto pre jedan, kada je ročište i bilo zakazano. Pevačica se odlučila za pastelnu kombinaciju, braon kaput i čizme u istoj boji. Ceca je stigla posle Karleuša u beloj odevnoj kombinaciji. Ceca je kosu vezala u punđu, a Karleuša se odlučila za maramu, dok su njihova lica krasila već “obavezne” naočare za sunce.

Đoković na meti napada! Španci se nameračili da sruše Noletovu fondaciju!

Boban Rajović udaje ćerku! Finansirao celu svadbu, cifra VRTOGLAVA!

Imao S*KS sa Lunom pre ulaska u Zadrugu? Gastoz pobesneo pa opleo: “Dr*ljo mala nisam ti ja dečko za popunjavanje rupa!”

Jelena nije bila raspoložena za izjavu za medije, dok je Ražnatovićeva ispričala zbog čega su se njih dve srele na sudu.
– Kada sam upitana za to što je ona izjavila, rekla sam: “Ako neko bez činjenica ne ode u policiju, tužilastvo, nego ode u medije i izgovori gomilu optužbi i laži, gde mi ugrožava bezbednost cele porodice, kalja mi ugled i čast, da ja moram nekome da se pravdam za neke odvratne stvari, ta osoba ne može biti psihički normalna” – rekla je Ceca.


– Tužena sam za to što sam rekla, a ako tako nešto neko može da izgovori, a da ne oseti grižu savesti i posledicu, ne može biti normalna osoba, to je moj lični stav. Neću ga promeniti, to sam rekla i na sudu – zaključila je Ceca.

Zadovoljstvo koje košta 8.000 evra! Minimum!

Sudeći po ovoj izjavi, kao i po izjavama koje su prilikom ranijih ročišta davale obe pevačice, suđenju se ne nazire kraj. O eventualnom pomirenju da i ne govorimo. No, jedan detalj je “pomirio” Karleušu i Cecu. Naime, obe su pokazale da imaju istančan ukus i dubok džep. I Ceca i JK su se odlučile da ponesu identičnu “Hermes” tašnu. Ako ste zainteresovani za kupovinu ovog “must have celebrity” komada, spremite minimum 8.000 evra koliko košta najeftiniji model ove najprestižnije kuće, kada su tašne u pitanju.

Možete samo zamisliti kako su se obe osećale kada su prilikom susreta ukapirale da su ponele istu tašnu. Ženama je sigurno poznata ona situacija kada se pojave na istom mestu, isto obučene, sa istim cipelama, ili, u ovom slučaju, sa istim tašnama. Reakcija obično zvuči, jaooo slatka moja, pa nas dve kao da smo se dogovorile… Naravno, uz kiseli osmeh, dok im iz očiju izleću otrovne strelice. A možda, Ceca i Karleuša nisu ovako reagovale. Ko zna.

SVETRAJKO RISTIĆ