Kristina Kija Kocar 11. jula prisustvovala je spektaklu Bijonse i Džej Zija u Barseloni, koji je mesecima željno iščekivala. Međutim, vremena za obilazak ovog grada nije bilo mnogo, pošto Kija već u četvrtak 12. jula snima spot za duetsku pesmu sa “Ministarkama”. Ona se danas vratila u Beograd, a novinari su je čekali na aerodromu.

Naravno, odmah je prokomentarisala izjavu njenog još uvek zakonitog muža Slobe Radanovića, da je ona njegova najveća ljubav, a da je Luna Đogani na drugom mestu.

“Znam, gledala sam. Čula sam šta je izjavio, pa normalno da jesam, mene je oženio. Naravno da je i on moja, to je sasvim normalno”, rekla je Kija za Telegraf i dodala:

“Bilo bi glupo da mu je ljubavnica najveća ljubav, naravno da je žena. To je za sada tako. Nadam se da ćemo oboje pošto se razvodimo pronaći još neku, možda i veću ljubav, jednog dana.”

Kija je ponovo progovorila o razvodu, pa ističe da se njen advokat nije čuo sa Slobom.

“Čula sam se danas sa advokatom, rekao je da se Sloba ne javlja na telefon. Poslala sam poruku advokatu i juče i danas, nadam se da će se javiti. Moj advokat danas dolazi u Beograd, tako da će mu doći na noge”, izjavila je Kristina.

SvetE-STOCK.US