Dok im sinovi nisu stasali u momke, Lepa Brena i Goca Božinovska bile su bliske drugarice, međutim, vremena se menjaju. Njih dve su se neosetno udaljile i nema više druženja i ludovanja kao nekad.

Stefanove PORUKE Luni! Od ONE NOĆI ne prestajem da mislim na tebe…

Teodora Džehverović pokazala NOVOG DEČKA?! Nećete verovati ko je u pitanju! (FOTO)

Darkov P*RNIĆ na prodaju?!? Marina ODLEPILA!

Lepa Brena ne može da obuzda svoje strahove!

– To je sve počelo kada je Brena primetila da je Gocin sin nestašan momak, da tako kažemo, da stalno izlazi, ima problematično društvo i upada u probleme. Majko ko majka, ma koliko volela Gocu i Mirka, morala je da misli na Stefana koji je kao dete već preživeo traumu zbog otmice i kog je pošto poto htela da skloni od svakog rizika. Nije želela da skita noću, da ide na opasna mesta niti da se druži sa takvim momcima. Goca opet nije videla nikakav problem u Mirkovom društvu, za nju su to bila dobra ali možda nemirna deca. Goci je jako teško palo kada je Mirko bio umešan u neke probleme sa policijom, ali uvek je uz svog sina i za njega bi dala sve. – kaže izvor za magazin TOP GOSSIP pa nastavlja:

Brena ne bi mogla noću da spava da zna da je Stefan u društvu koje može da se potuče i da neko bude povređen. Zato mu je objasnila da se mane toga i okrene karijeri i muzici, što je on na kraju i poslušao. Goca i Brena su se od tada udaljile, ali Stefan i Mirko misle najbolje jedan o drugome iako se kreću u različitim krugovima – završava izvor magazina TOP GOSSIP.

SvetRajko Ristić