Do početka jubilarne 30. leskovačke Roštiljijade ostalo je svega nekoliko dana, a da su zvezde ovogodišnje manifestacije spremne za obaranje rekorda i prave spektakle potvrdili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare Lepa Brena, Đule Van Gog i Miša Aleksić iz Riblje čorbe.

Oni su zajedno sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, direktorom Turističke organizacije Leskovac Nebojšom Kocićem, generalnim direktorom Apatinske pivare Vladimirom Novakovićem i regionalnim direktorom prodaje za jug Srbije za Koka kolu i Rosu Ivanom Jeftićem pozdravili okupljene predstavnike medija i obećali provod za pamćenje.

– Čula sam da su najavili veliki broj gostiju iz Bugarske i raduje me to ali pozvaću i sve ostale da dođu jer ih osim fantastičnog roštilja čeka i nezaboravan provod. Moje kolege i ja ćemo se potruditi da tako bude- rekla je Brena i najavila da će i njen suprug Boba, kao veliki gurman, najverovatnije doći sa njom, da bi potom doživela iznenađenje kada su joj njeni najmlađi fanovi, brat i sestra Luka i Sara, uručili poklon.

 

Sve zvezde ovogodišnje Roštiljijade za koju vlada nezapamćeno interesovanje i očekuje se da obori rekord u poseti dobile su poklone od Gradonačelnika Leskovca a specijalan poklon pripao je i Banetu Obradoviću, čija Melos estrada je i ove godine suorganizator manifestacije. Svi oni su potom zajedno sa prestavnicima medija uživali u degustaciji leskovačkih specijaliteta.

promopromo