Lepa Brena decenijama sa suprugom Bobom Živojinovićem živi u vili na Bežanijskoj kosi, a donedavno su u istoj živeli njegov sin Filip, te zajednička deca Stefan i Viktor.

Jedini koji je ostao sa njima je Viktor, pošto se Filip preselio prvo u stan Aleksandre Prijović, a potom u vilu koju su zajedno pazarili.

Stefan je pronašao stan, pa je i on otišao, a Brena sada priznaje da jedva čeka da se i Viktor osamostali.

– Ne plašim se da ostanem sama sa Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da deca odu što pre od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s decom bude mnogo bolji, zdraviji i sa više poštovanja. Ne želim da ih gušim, a i došlo je vreme da Boba i ja napokon imamo vreme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena deci – priznaje Brena.

Kako kaže, došlo je vreme da se posveti sebi.

– Tako je, došlo je vreme da brinem samo za sebe. Želim da se posvetim svom zdravlju i društvenom životu. Želim da idem na duga putovanja i da prestanem da radim – objašnjava folk zvezda.

Ona priznaje i da nije imala problem sa tim da decu posavetuje da mogu da se obrate stručnom licu, ako sa njom ili Bobom ne mogu da podele neke stvari.

– Od malih nogu naučila sam ih da se obrate meni ili tati za svaki problem koji imaju. Uvek sam tu da im pomognem i da ih saslušam. Čak sam im govorila da potraže stručnu pomoć ako ne mogu da pričaju. Mi smo tokom njihovog odrastanja razgovarali o svemu, i o školi, devojkama, novcu… U našem domu nijedna tema nije tabu – objasnila je Brena.

Inače, pevačica je otkrila i da joj Boba dozvoljava da popije samo jednu čašu vina, jer sve preko toga ume da bude problematično.

– Tu nisam za primer. Boba mi dozvoljava samo čašu vinu jer zna da ću nešto zabrljati ako popijem više. Drži me dalje i od kuhinje i čaše – zaključila je Brena za Vip.

svetsvet