Atraktivna voditeljka Bojana Ristivojević iznenadila je mnoge odlukom da nakon gotovo decenije rada napusti “Hepi” televiziju.

Ovim povodom, Bojana Ristivojević se sada oglasila putem društvenih mreža, pa otkrila šta je pravi razlog.

“Dragi moji, do sada nisam želela da pišem nikakva saopštenja u vezi sa mojim odlaskom sa TV “Hepi” i da se od mog otkaza pravi rijaliti, ali osećam obavezu da vam se i ovim putem obratim. Moje kolege i dojučerašnji poslodavci upoznati su sa razlozima prekida saradnje, ali su mi i dalje prijatelji, navijam za njih i radujem se svakom uspehu kuće u kojoj sam radila skoro deset godina”, navela je Bojana i dodala:

“Jednostavno, došlo je vreme da se rastanemo! Posle pet sezona rijaliti programa shvatila sam da je bolje da izgubim posao nego sebe, što znači da razlog mog odlaska nisu pregovori s drugim televizijima, niti je bilo reči o tome. Cilj mi je da se odmorim i uživam sa porodicom, koju sam, zbog posla, često zanemarivala. A onda… u nove radne pobede! Hvala svim kolegama novinarima na razumevanju, hvala svima vama koji me pratite na društvenim mrežama, volite i svakodnevno pišete.”

Brojni pratioci su joj poželeli sreću u narednim poduhvatima pa joj poručili da se nadaju da će je ubrzo gledati na malim ekranima.

svetsvet