Pevač Bojan Tomović biće zvezda Zadruge 3 koja počinje već početkom septembra.


On je pre nekoliko meseci priznao da boluje od bipolarnog poremećaja. Sada, dobio je ponudu koja se ne odbija i ispunjeni su skoro svi uslovi koje je pevač tražio . Tako on ima i poseban apartman sa kupatilom samo za njega i njegovu malu maltezerku sa kojom ulazi u rijaliti.

Pevač je zahtevao i da ne bude kažnjavan nedeljnim honorarom , ukoliko ponekad zaspi preko dana zbog terapije koju već 7 godina uzima.

Pubilku svakako očekuje veliki šou, a  Bojanov cilj je da svojim ulaskom u rijaliti pokuša da ublaži iskriminaciju ljudi sa mentalnim problemima Veruje da će svojim primerom pokazati da se bolesti ne treba stideti, kao i da u rijalitiju nema normalnih, već samo nepregledanih.

vo biti drugi rijaliti, s obzirom na to da je pre 5 godina bio u Farmi. Međutim, diskvalifikovan je nakon samo nedelju dana zbog agresivnog ponašanja. Pevač tvrdi da ovaj put neće dozvoliti da ga nebitni likovi isprovociraju.

Ono što je posebno zanimljivo priča se da će u Zadrugu ući i jedna poznata pevačica sa kojom je Bojan svojevremeno bio u emotivnoj vezi, a kako je pevač već nekoliko meseci razveden, ostaje da se vidi da li će stare strasti da se probude.

Bojan Tomović je na društvenoj mreži Fejsbu, posle pobede na Vimbldonu Novaka Đokovića napisao sraman status.

“Pita me sinovac za Đokovića: “Striko, a zasto ovaj čika pase travu ko krava?”, što se mnogima nije dopalo, pa su usledili komentari: “Sad si baš preterao”, “Imao sam visoko mišljenje o tebi, ali sada si pao jako nisko. To verovatno zbog toga što neko nikada neće postići takav uspeh. Ne samo u tenisu, nego u bilo čemu. Ali kompleksi su čudo, to se ne leči“.