Foto: Rajko Ristić

Bogdana Ražnatović ne želi da zabrinjava Veljka i Cecu!

Veljko i Bogdana Raznatović uživaju u svom braku i jedva čekaju rođenje sina Željka, a pošto ne želi da bude razmažena trudnica buduća mama krije i kada se ne oseća baš najbolje. Jednostavno, ne želi da stresira muža i svekrvu Cecu koja je konačno uzela mini odmor i otputovala na Kipar.

Miki Đuričić postaje otac?!

Otkrila dugo čuvanu tajnu! Ana Korać iznela pikantne detalje o svom odnosu sa Janjušem!

Ovaj problem sa mužem Goga sve vreme krije od javnosti!

 

– Bogdana se nikada ne prenemaže, veoma je sposobna i jaka devojka i otkako je zatrudnela niko nije čuo da se požalila. Nije ni zahtevna ni teška i naporna kao većina trudnica. Trudnoća joj odlično napreduje, redovno se kontroliše, ali u poslednje vreme češće mora da meri krvni pritisak koji u trudnoći raste. To je normalno, ali nju to uznemiri i odmah se zabrine da se nešto ne desi bebi – kaže izvor i dodaje:

– Lekari kažu da je posle 20 nedelje trudnoće ovo uobičajeno i da se pritisak vrati u normalu nakon porođaja, ali da mora da se prati. Bogdana zato na stolu drži aparat za merenje pritiska, ali ni Veljku ni Bogdani neće da kaže ako je visok. Zna da bi se Veljko uznemirio, a ona ne želi da ga opetrećuje pred mečeve niti da svekrvi remetni poslovne i privatne planove time što će svake sekunde biti uz nju kod kuće. Dosta joj je što se u trudnoći odrekla posla, a navikla je da bude aktivna.” kaže naš izvor. Inače, cela porodica jedva čeka da stigne mali Željko, sobu i poklone mu uveliko pripremaju, a ne zna se ko je srećniji mama, tata, baba ili tetka!

SvetSvet