Iako važi za jednu od najprivlačnijih i najseksepilnijih devojaka na muzičkoj sceni, bivši dečko Edite Aradinović se žali da je ostao uskraćen u krevetu.

NOVI SVET OTKRIVA! LUNA HTELA DA SE UBIJE! POPILA ŠAKU LEKOVA! PRIJA HOĆE RAZVOD! ANASTASIJA SE SELI IZ KUĆE! DUŠKO MOŽE DA UBIJE JK! ATIJAS TVRDI DA JE ĐOLE NAJVEĆE ZLO!

HAOS u najavi! Maja Berović otkriva zašto je PLJUJU Karleuša i Kija!

DEČAK ILI DEVOJČICA? Nakon ULTRAZVUKA, Aleksandra KONAČNO otkrila POL BEBE

Ko bi rekao da je Edita Aradinović takva?!

– Edita baš nije ni ovako nežna ni mila kako se predstavlja u javnosti, bar dok smo bili zajedno bila je potpuno drugačija osoba. Nas dvoje smo se zabavljali pre nego što je postala deo grupe “Ministarke”. Pomagao sam joj oko pesama i celokupne karijere u koju se upuštala. Nikada nije volela pažnju, što bih bio bolji prema njoj to je ona bila
hladnija i drčnija. Ona nije onaj tip devojke koja voli da se mazi, više je muškobanjasta. Mrzela je da je zagrlim ili poljubim, a kamoli da to uradim na javnom mestu, odmah bi pravila scene. Za godinu dana veze smo spavali samo pet puta, stalno je govorila da joj nije do seksa i da ne može sada. Mislio sam u početku da je možda neki problem u
meni, da je ne privlačim. Kasnije sam se razmišljao da nije možda aseksualna, ali kada smo raskinuli, bilo mi je sve jasno. Pojedini ljudi su mi potvrdili da ima problem sa muškarcima generalno, da ne voli prisnost i odnose. Ne znam zbog čega, da li je imala neko ružno iskustvo pre, šta je doživela… Nas dvoje smo zato i raskinuli, jer je gledala samo sebe. Verujem da joj ni sada ne traju veze dugo jer ona ne ume da funkcioniše u dvoje. Zato je ostvarila svoje ciljeve što se muzike tiče jer nju niko emotivno ne može da uzdrma – rekao je za Top Gossip Editin bivši.

SvetRajko Ristić