Nakon razvoda Kije Kockar i Slobe Radanovića, prašina oko njihovog razvoda se nikako ne spušta. Mnogi i dalje o tome pričaju, a sada na površinu izbijaju razne informacije.

Tako je pevačica bliska paru odlučila da progovori o njima i stanju u kojem se nalazi Sloba Radanović.

Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Zorica Marković za koji se špekuliše da će septembra opet biti na imanju u Šimanovcima, otvoreno govori o Slobi Radanoviću, sa kojim je u odličnim odnosima.

Ona smatra da bi Radanović trebao da se odseli iz Srbije jer više ne može da podnese titulu prevaranta, koja mu je nametnuta.

“Dobro sam upućena u to šta se dešavalo između ljubavnog trougla Luna, Kija, Sloba i videla sam ga nekoliko puta nakon što se rijaliti završio i imam utisak da to više nije onaj isti čovek”, kaže Markovićeva.

Kako Markovićeva vidi situaciju, najbolje bi bilo da ode iz Srbije na neko vreme dok se čitava pompa oko njega i Kije ne slegne.

“On je pukao sa mozgom i vidi se da više ne može da se nosi sa ovim pritiskom i haosom. On ni na sopstvenim nastupima nije opušten i u strahu je da ga neko ne napadne zbog svega što je uradio ženi u rijalitiju. Ljudi su Srbiji ne praštaju lako prevaru i zna se da je osoba odmah stavljena na stub srama”, kaže Markovićeva za “Rijaliti”

Svetsvet, e-stock