Nakon vesti da je preležala korona virus, oglasila se bivša zadrugarka Sanja Stanković koja neko vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama, kao ni u javnosti. Ona je na Instgramu objasnila zbog čega nije odmah obavestila javnost o tome da je pozivitvna na Covid-19, a osvrnula se i na trenutnu situaciju sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i teniserom Novakom Đokovićem, kojeg su nakon objave da je pozitivan na koronu, pojedini mediji razapeli.

„Da. tačno je! Preležala sam korona virus. Nisam htela ranije da se oglašavam, jer sam videla kako su se pojedinci poneli prema nama koji smo preležali ili onima koji još uvek imaju. Kao što ste npr. razapeli voditeljku Dušicu i našu legendu Novaka Đokovića ”, napisala je Sanja.

 

MATORU BIH ČEKALA DA SE NISAM ZARAZILA

„Jednostavno sam htela da izbegnem tu agoniju. Ali svi koji su bili u kontaktu sa mnom su bili obavešteni. Sada sam, hvala Bogu, zdrava i odlično se osećam – zaključila je.

Sanja je takođe objasnila i da je to razlog zbog kojeg nije sačekala Jovanu Tomić Matoru po izlasku iz Zadruge.

„Imala sam kovid i zato nisam sačekala Jovanu kada je izašla iz Zadruge. Smorila sam se. Nisam imala neke simptome, ali sam bila pozitivna”, otkrila je u uključenju uživo u emisiju „Premijera – vikend specijal”.

NOVI SVET! Brena i Boba POBEGLI za Monako! Uplašeni za svoje MILIONE! Novak ne brine ZA SEBE, ali očajan zbog MAJKE! Darko Lazić napravio DRAMU! Zašto Marija NE PODNOSI Bekutu!

SVETRajko Ristić