Ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića dokazala se kao jaka i prava baš kada su neki očekivali svađe i probleme. U ovim danima izolacije Ana se nije brinula samo o njemu, već i o njegovoj zakonitoj supruzi Dragani Daši Mrkonjić, od koje on ne želi zakonski da se razvede.

BEKUTA KUVA MRKINOJ ŽENI

Budući da u ovom trouglu samo Bekuta ima manje od 65 godina, pošto je Daša Mrkina vršnjakinja, jedino je ona donedavno smela svakodnevno da izlazi. Ona je na sebe preuzela brigu o svom izabraniku, i o njegovoj supruzi. Ana je bez reči prihvatila da se stara i o Daši, koja živi u beogradskom hotelu “Slavija”.
“Ana i Mrka su bili vrlo disciplinovani. Oboje su svesni da je virus velika opasnost za Mrku, koji ima bolest srca. Ana ga je pazila, kuvala mu, donosila lekove i sve što treba, završavala njegove obaveze po gradu, pa je i preuzela i snabdevanje Daše. Iako Daša ima veliki i luksuzan stan u centru grada u kojem je živela sa Mrkom, ona je već godinama u hotelu ‘Slavija’ jer nije sposobna za samostalan život. Tamo joj je lakše, ako hoće može da naruči i hranu, menjaju joj posteljinu, čiste, peru, nema računa za plaćanje, ima sobaricu, i sve to za 200 evra mesečno. Mrku bi mnogo više izašlo da plaća neku ženu da je čuva, nego da plati hotel. Uvek mogu da je posete i odnesu joj šta treba, ma živi kao gospođa, što i jeste. Ona je dobra žena i nema ništa protiv Ane. Svesna je da je besmisleno da se u tim godinama razvodi. U početku ju je Bekuta nervirala, ali sada su dobre. Ana se trudi kako god može da joj pomogne i olakša. Nikad ona nije bila ljubomorna na Dašu jer je svesna da je ta priča odavno gotova i da je žena u lošem zdravstvenom, a i psihičkom stanju”, kaže dobro obavešten izvor za SVET i dodaje:

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET! VIKI U OPASNOSTI! RAK je podmukla BOLEST! Darko POSVAĐAO Andreanu i Anu! Tanja Savić: “CECO, POMOZI!”

PROČITAJTE JOŠ: Brena i Stefan MESECIMA NE PRIČAJU! Otkrivamo razlog zašto se ISELIO!

PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje! Marku PRETE zbog Jelene: Polomićemo ti kosti kad izađeš!

“Daša u hotelu živi tri godine i lepo joj je tamo. U centru grada je, ima sve što joj je potrebno. Kad hoće izađe, prošeta, dođu joj prijatelji. Ako želi, siđe u restoran da ruča, popije kafu, ako ne, odnese joj se u sobu. Ima kompletnu uslugu. Ona i Mrka su 40 godina proveli zajedno i, posle emotivnog razlaza koji se desio pre 25 godina, ostali su da žive zajedno kao prijatelji. Poštuju se, vole na neki drugi način, on je uvek tu za nju, imaju normalnu komunikaciju. Nemaju dece, pa jednostavno nema ko drugi da se brine o njoj”, rekao je izvor za SVET.

BEKUTA: “POŠTUJEM MRKINU PROŠLOST!”

Ana je nedavno izjavila da njihovu situaciju smatra sasvim normalnom i da joj Mrkina zakonita žena ne smeta.
Mediji gladni senzacije voleli bi da me vide kako se, ne daj bože, čupam sa Dašom i kako se međusobno psujemo i vređamo. No, mi smo samosvesne žene i dame, tako da ništa od toga.  On poštuje tu ženu, sa kojom je proveo 40 godina u braku, a i ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju”, ispričala je pevačica i rekla da ne planira u potpunosti da se vrati životnim navikama, jer mora da zaštiti sebe i svog partnera.
“Ja odlažem sva putovanja do jeseni, ne treba tražiti đavola, poznato je koliko virusa vreba u avionima i vozovima. Otkazala sam sva putovanja i, kada ovo prođe, i dalje ću nositi maske i rukavice jer želim da se zaštitim. Milutin i ja smo upućeni jedno na drugo sve vreme i zaista poštujemo sve mere. Odlazila sam na pijacu, u kupovinu, kuvala sam sve ovo vreme i hleb sam mesila. Zapravo, ja to volim da radim i ništa mi nije bilo teško, tako da sam uživala u svemu tome”, kaže Ana.

KATARINA BOGAVAC / SVETRAJKO RISTIĆ / SVET