zadaviti

Muškarac (33), poreklom iz BiH, zadavio je suprugu (21) u Klagenfurtu, saopštila je austrijska policija. On se odmah predao policiji i trenutno je smešten u klagenfurtsku bolnicu zbog povreda koje je zadobio tokom sukoba sa suprugom.

Prvi rezultati istrage govore da je žena zadavljena i još se ne zna da li su celoj sceni prisustvovala i deca starosti od jedne, dve i četiri godine. U stanu je bila i majka ubijene žene, koja je posle ubistva u stanju šoka.

Definitivno se radi o ubistvu. Uzrok smrti i čitav tok događaja zasada su još nejasni. Mada, sve ukazuje da je reč o smrti davljenjem – izjavio je Rajner Dionisio, portparol policije u Klagenfurtu.

Prema pisanju medija, muž i supruga su se posvađali u spavaćoj sobi, dok je njena majka s decom bila u dnevnom boravku. Niko ništa nije čuo, sve dok muž nije izašao iz sobe. Majka je videla zadavljenu ćerku u spavaćoj sobi.

Navodno je ubica bio taj koji je pozvao hitnu pomoć, dok drugi prenose da se on sam predao policiji nekoliko sati posle ubistva.

Njenu majku i troje dece su prvo zbrinuli socijalni radnici, a zatim su dobili i psihološku pomoć usled šoka koji su preživeli. Dežurni tužilac odmah je naredila obdukciju tela žene. Komšije, za koje je i ovo neverovatan šok, kažu da je reč o “jednoj sasvim normalnoj porodici“.

– Uvek su bili fini i prijateljski raspoloženi. Kako su se doselili ovamo, nikada ih nismo čuli da se svađaju, niti je bilo ikakve naznake da se ne slažu – izjavio je komšija.

 

Izvor: nezavisne.com

Foto: Ilustracija