Luna Đogani dostići će slavu i bogatstvo, postaće veoma uspešna u svetu mode, tvrdi astrolog Dušan Veličković

Prema njegovim predviđanjima, učesnicu Zadruge očekuje blagostanje za tri do četiri godine, kada će upoznati vrlo imućnog i uticajnog čoveka za kog će se udati. Pre toga, Luna će imati još nekoliko kraćih veza, ali i jedan propali brak, koji joj neće pasti teško kao raskid sa Slobom.

“Odreknite me se svi, odvratna sam!” Luna histerisala Gagiju, pa joj on žestoko uzvratio!

STAR otkriva: Kijina mama ulazi u Zadrugu da RASKRINKA Lunu i Anabelu!

Darko Lazić ODLAZI na transplantaciju na Kubu! U Italiji NE MOŽE!

– Luna je veoma emotivna osoba, što je karakteristično za Ribe u horoskopu. Ona sada od balavice postaje žena i vrlo teško to podnosi. Razlog je zapravo karma! Ona nosi jako lošu energiju predaka, oni nisu bili dobri i kola su se na njoj slomila. Ja sam već rekao da je ova godina za Lunu užasna i tako će ostati još neko vreme. Sredinom sledeće godine ona bi trebalo da skroz izbriše Slobu iz svog života i da se konačno preda drugom muškarcu. Ali taj neće biti onaj pravi. Imaće ona još nekoliko vezica i od po nekoliko meseci, a očekuje je i jedan brak ili vanbračna zajednica. To, međutim, neće biti njena sudbina, već će pravog muškarca upoznati tek za tri, četiri godine. Za njega će se udati, a uporedo će izgraditi karijeru modne dizajnerke – kaže Veličković i dodaje da je Đoganijevoj zapisano da bude popularna.

Luna je najjači član porodice Đogani!

– Zbog svog posla, ali i zbog uspešnog muža, ona će postati slavna. Njoj je zapisano da bude najjači član porodice Đogani, da bude najpopularnija. Videćete, o njoj će se pričati. Luna je vrlo kreativna devojka i nema šanse da ne uspe – priča on za Alo.

Dušan otkriva da, pored karme koju Luna otplaćuje, ona sada delom loše podnosi sve što joj se dešava i zbog situacije u porodici.
– Ona je imala vrlo loše adolescentsko doba. Otac i majka su je prepustili samoj sebi i Luna je živela sama u najosetljivijim godinama. Pritom, šta je sve gledala i videla od Gagija kad je bila mala, i ne čudi što reaguje ovako na muškarce. Ali s godinama će se to promeniti – kaže Veličković.

Luna će biti daleko uspešnija od Slobe

Veličković se osvrnuo i na Luninu bolnu tačku Slobu Radanovića i otkrio da će on biti uspešan u muzičkoj karijeri, ali ni približno kao Đoganijeva.

View this post on Instagram

Cepam drva. Povoljno. 🦦

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

– Ja sam njega jednom sreo i rekao sam mu da će biti veoma uspešan i da to iskoristi pametno. Međutim, nema šanse da bude popularan kao Luna, iako će stremiti ka tome. S druge strane, ni ona, da je ostala sa njim, ne bi ništa postigla. Njihov odnos bi se uglavnom svodio na to da ga ona prati po nastupima i ljubomoriše mu zbog drugih devojaka, a on voli da ih menja. Zapravo, sada su godine kad treba to da radi, a ne kada dobije porodicu. Luna je za njega bila jedna tačka u prošlosti koja više ne postoji, ali njoj je mnogo bolje bez njega – zaključuje Veličković za Alo.

 

SVETSVET, INSTAGRAM