Ana Mihajlovski i Vuk Kostić već tri meseca uživaju u svojoj ljubavi i zsa sada ništa ne može da im pokvari sreću, ali mnogi bi očito to hteli.

Sloba zatražio ZAŠTITU POLICIJE? Na meti je PROGONITELJA!

HAOS u najavi! Maja Berović otkriva zašto je PLJUJU Karleuša i Kija!

DEČAK ILI DEVOJČICA? Nakon ULTRAZVUKA, Aleksandra KONAČNO otkrila POL BEBE

Anđela Veštica potpuno otvoreno o svojim fantazijama!

Vuk je jedan od najpoželjnijih muškaraca sa javne scene, pa je samim tim često na meti mnogih devojaka, a sada konkretno i Anđele Veštice.

View this post on Instagram

JAKE SNAGE MUP-@… UBICE MOG OCA ponedeljak 21h NOVA S

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza) on

– Ana je ostvarena žena na svim poljima, zadovoljna svojim životom, ima decu, pa samim tim nema ni razloga da bude ljubomorna ili da zavidi mlađim devojkama, a pogotovo pojedinim starletama. Svesna je sebe i veoma dobro zna zbog čega je u vezi sa Vukom i kakav odnos imaju. Njih dvoje se odlično slažu i još bolje razumeju. Vuku je oduvek bio potreban neko ko bi ga pratio u stopu, a ne ispravljao i menjao po svom nahođenju. Približnih su godina, a to dosta znači u odnosu, što je mi je i on sam nekoliko puta priznao koliko bolje funkcioniše sa Anom nego sa mlađim devojkama sa kojima je bio u vezi. Za sada im dobro ide, ako ovako nastave verujem da će opstati zajedno – kaže Vukov prijatelj, ali starleta Anđela Veštica ne da se tako lako obeshrabiti i uplašiti:

– Imam jednu neostvarenu seksualnu fantaziju, a ona je da budem sa Vukom Kostićem. On mi je onako jedan od najsimpatičnijih muškaraca sa javne scene. Nije to ništa novo, on to zna, pa videćemo možda mi se želja nekad ostvari! -rekla je Anđela koja se prijateljici i poverila da se ni jedna devojka ne može meriti sa njom u seksu i da je ona u krevetu carica.

Svetyoutube printscreen