Ana Nikolić već dve godine unazad izbegava kamere, ali je, pred izlazak novog albuma, odlučila da se pojavi u Premijeri Vikend Specijal i ispriča svoju stranu priče o svim onim temama koje su intrigirale medije, a vezane su za njen život.

– Tara mi samo naređuje. “Mleko. Vodu. Dudu.” Ja joj kažem samo: “Okej, vaše visočanstvo, Vama na usluzi uvek – počela je pevačica priču u najavi predstojeće emisije “Premijera Vikend Specijal”.

– Tara mi je otvorila neku novu dimenziju značenja reči ljubav. Sada kada ona meni kaže: “Ana”, ja padnem u nesvest!

– Zar ja stvarno delujem toliko jako sa strane? – upitala je Nikolićeva u jednom momentu voditelja Ognjena Nestorovića, očigledno aludirajući na to da je istina sasvim suprotna.

– Teško sam podnela razvod i trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim da krenem dalje sa svojim životom. Na kraju nije uspelo. Milsim da je to bio najbolji potez u tom trenutku – osvrnula se “devojka od čokolade” sa bolom u glasu i na rastanak sa suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

O povratku na muzičku scenu, Ana kaže sledeće:

– Novi početak. Upravo mi je taj rad u studiju pomogao da ponovo budem dobro i da budem srećna.

Ceo ekskluzivni intervju koji je uradio Ognjen Nestorović sa Anom pogledajte u nedelju u emisiji Premijera vikend specijal.

 

SvetPrintscreen